21diner | heerlijk menu | chef aan huis | aankleding
2446
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2446,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

21 diner

Wij vinden het superleuk om jouw 21 diner te verzorgen!

21 diner

Wat leuk dat je bij Laura’s Sabor terecht bent gekomen voor je 21 diner! Of misschien ben jij wel de ouder die het gaat organiseren?

Jouw wensen

Wij vinden het echt super om voor grote groepen te koken, en kunnen heerlijk meelaveren met speeches, filmpjes en alle gezelligheid die bij een 21 diner komt kijken. Het begint bij ons met goed luisteren naar jouw wensen en dan doen wij een voorstel.

Zes-gangen menu

Ons menu bestaat (bijna) altijd uit een zes-gangen menu, zodat je een heerlijke lange avond met vrienden/vrienden kan tafelen.
Op basis van jouw wensen doen wij een menuvoorstel en in overleg bepalen we dan het uiteindelijke menu. Wij kunnen voor servies, glaswerk, bestek, tafels/stoelen zorgen én de aankleding tot aan de bloemetjes aan toe. Al is het natuurlijk ook superleuk om daar zelf mee aan de slag te gaan.

Wij zijn flexibel

Allerbelangrijkste is dat je het vertrouwen hebt in Laura’s Sabor, zodat wij bijdragen aan een onvergetelijke avond. Wil je vrienden (van je ouders) , broers/zussen mee laten helpen in de bediening, dat kan. Wij zijn flexibel en denken graag met je mee. Want…je wordt tenslotte maar één keer 21 jaar!

Voorbeeld menu 21 diner

Kijk voor meer inspiratie onder huiskamerdiners en daar zie je de verschillende seizoensmenu’s

Amuse

Trio van crostini’s: lauwwarme paddestoelentapenade en gebakken oesterzwam, eendenrilette met rode uien compote, olijventapenade met zongedroogde tomaatjes

 

Voorgerecht

De allerlekkerste paddestoelensoep met truffelolie

 

Tussengerecht

Blini van aardpeer met kort gegrilde blauwe kaas

 

Hoofdgerecht

Herfststoofpotje met Ras el Hanout kruiden en dadels. Een puree van bataat (zoete aardappel) met tamari en ahornsiroop. Eikenbladsalade met sinaasappelsesam dressing. Voor de vegetariërs: gebakken halloumi met walnotencrumble

Nagerecht

Semifreddo tiramisu met koffiechocoladesaus

 

Verrassing voor bij de koffie/thee

Heb je speciale wensen, allergieën laat dit dan weten, dan kan hier een passend voorstel voor worden gemaakt.

Bijpassende drankjes voor je 21 diner

Lekker welkomstdrankje, wijnen, zelf verzorgen laat weten wat jij wenst

Onze ervaring is dat bij 21 diners best veel wordt gedronken. Helemaal goed natuurlijk. Je hebt de mogelijkheid om de bijpassende drankjes door ons te laten verzorgen. Dan kies je voor het wijnarrangement met welkomstdrankje en bijpassende wijn bij elke gang, daarna gaat het op basis van nacalculatie. Wil je liever zelf de drank verzorgen? Dat kan natuurlijk ook, hiervoor rekenen we dan kurkgeld.

Een aanrader!

Laura’s Sabor is de naam van een groep geweldige thuiskoks die een diner met verrassende en verfijnde gerechten bij jou thuis verzorgen. Mijn 21 diner voor 24 mensen was heel bijzonder. Bij het vegetarische Midden-Oosters menu was rekening gehouden met allergieën. Er was ruimte voor speeches en, tussen de bedrijven door, warme gesprekken. De stroomstoring vanwege de plaatselijke kerstmarkt werd koelbloedig en haast en passant opgevangen. Het was een onvergetelijke avond met fantastische smaken. Een aanrader!
Sterre Nijsten

GE WEL DIG!!!

GE WEL DIG!!! Laura heeft van het 21-diner van onze dochter EEN groot feest gemaakt. Ze had heerlijke gerechten gekookt, die wij, met haar perfecte instructies, in het studentenhuis van onze dochter alleen nog maar hoefden op te warmen en te presenteren. De 12 meiden hebben genoten van alle zes gangen, inclusief verschillende topwijnen die Laura voor ons had uitgezocht. In de keuken kregen wij dan ook alleen maar lege borden en glazen terug. Vooraf was het overleg met Laura ongelooflijk hartelijk. Ze luisterde goed naar de (vegetarische) wensen van onze dochter en kwam met creatieve en lekkere ideeën. Ze kon zelfs rekening houden met de lactose-intolerantie van een van de gasten. Mede dankzij Laura was dit diner een onvergetelijk succes. De meiden raakten niet uitgepraat over alle lekkernijen. Veel, veel dank, Laura. We komen ZEKER bij je terug.
Nathalie van den Akker

21 diner reserveren

Kosten

De kosten voor het zes-gangen menu bedragen €69,50 per persoon, exclusief drankjes (hier rekenen wij kurkgeld voor of wij verzorgen de bijpassende wijnen), personeel en inhuur van de spullen. De 21 diners kunnen gereserveerd worden vanaf 18 personen.

De ervaring leert dat we alle andere kosten in een telefoongesprek bespreken en dit verwerken in de offerte.

Meer info 21 diner aanvragen

Vul het formulier in en laat mij weten waar, wanneer en met wie je het 21 diner wil vieren. Dan nemen wij contact met je op om het verder te bespreken. Een appje of telefoontje mag ook altijd (06-26785429). En je kan ook altijd een mailtje sturen naar info@laurasabor.nl