Aanschuifdiner - Laura's Sabor
1898
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1898,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Aanschuifdiner

Elk seizoen organiseert Laura's Sabor een aanschuifdiner

Aanschuifdiner

Elk seizoen organiseert Laura’s Sabor een aanschuifdiner. Een avond met vernieuwde smaken van het seizoensmenu & nieuwe ontmoetingen

Het idee van de aanschuifdiners bij Laura’s Sabor ontstond bij mijn droomplaatje om allemaal verschillende mensen bij elkaar aan tafel te zetten, waarbij eten de verbindende factor is. En tevens als dé  kick-off van de start van een nieuw seizoen met een nieuw menu. Dus elk seizoen organiseer ik een aanschuifdiner, waarbij iedereen zich kan aanmelden en als eerste het nieuwe menu gaat proeven met soms bekenden, maar meestal onbekenden.

Het aanschuifdiner is voor mij dus de uitgelezen kans om mijn menu te testen. Best spannend om out in the open te vragen wat mijn gasten vonden van het eten, de wijnen, de sfeer, de muziek en van elkaar. Het leuke is dat mensen ook iets over zichzelf vertellen. Dat de setting zo relaxed was dat ze uit hun comfort zone zijn gestapt en daarmee misschien dit soort dingen wat vaker gaan opzoeken. Geweldig toch?!

Aanschuifdiner Laura's Sabor Zeist

Herfst aanschuifdiner | vrijdag 27 september

Amuse

Trio van crostini’s: lauwwarme paddestoelentapenade en gebakken oesterzwam, eendenrilette met rode uien compote, olijventapenade met zongedroogde tomaatjes

 

Voorgerecht

Romige pompoensoep met cranberries & pompoenpitten

 

Tussengerecht

Porcini papardelle met gekarmeliseerde vijgen

 

Hoofdgerecht

Herfststoofpotje met Ras el Hanout kruiden en dadels. Een puree van bataat (zoete aardappel) met tamari en ahornsiroop. Eikenbladsalade met balamico sinaasappeldressing. Voor de vegetariers: gebakken halloumi met walnotencrumble.

 

Nagerecht

Semifreddo tiramisu

 

Verrassing voor bij de koffie/thee

Heeft u speciale wensen, allergieën laat dit dan weten, dan kan hier een passend voorstel voor worden gemaakt.

Drankarrangement

Een speciaal gebrouwen witbier voor Laura’s Sabor of een heerlijke wijn uit eigen wijnkelder

In de wijnkelder van Laura’s Sabor tref je een ruim assortiment wijnen aan. En eerlijkheidshalve is de wederhelft van Laura diegene met de wijnkennis en zoekt hij dan ook met zorg de wijnen uit. En bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn geschonken. En soms doen we gek met een appelcider, of een likeurtje.

Aanschuifdiner reserveren

Aanschuifdiner op locatie bij Huiskamerrestaurant Laura’s Sabor in Zeist

Kosten

Aanschuifdiner zes-gangen menu & bijpassend wijnarrangement

€ 68,50 p/p

Reservering plaatsen

Vul het formulier in en laat weten welke met hoeveel personen je wil komen en of er nog specifieke allergie wensen zijn, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.