Aanschuifdiner - Laura's Sabor
1898
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1898,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Aanschuifdiner

Elk seizoen organiseert Laura's Sabor een aanschuifdiner

Aanschuifdiner

Elk seizoen organiseert Laura’s Sabor een aanschuifdiner. Een avond met vernieuwde smaken van het seizoensmenu & nieuwe ontmoetingen

Het idee van de aanschuifdiners bij Laura’s Sabor ontstond bij mijn droomplaatje om allemaal verschillende mensen bij elkaar aan tafel te zetten, waarbij eten de verbindende factor is. En tevens als dé  kick-off van de start van een nieuw seizoen met een nieuw menu. Dus elk seizoen organiseer ik een aanschuifdiner, waarbij iedereen zich kan aanmelden en als eerste het nieuwe menu gaat proeven met soms bekenden, maar meestal onbekenden.

Het aanschuifdiner is voor mij dus de uitgelezen kans om mijn menu te testen. Best spannend om out in the open te vragen wat mijn gasten vonden van het eten, de wijnen, de sfeer, de muziek en van elkaar. Het leuke is dat mensen ook iets over zichzelf vertellen. Dat de setting zo relaxed was dat ze uit hun comfort zone zijn gestapt en daarmee misschien dit soort dingen wat vaker gaan opzoeken. Geweldig toch?!

Aanschuifdiner Laura's Sabor Zeist

Najaars aanschuifdiner | datum volgt

Dit menu kan voor de vegetariërs ook zonder vis & vlees worden bereid.

Amuse

Vegetarische foie gras met pickles, cranberrycompote en geroosterd zuurdesembrood

 

Voorgerecht

Boterzachte paprikasoep met toppings van Zeeuws spek, hangop en kervel

 

Tussengerecht

Gegrilde knolselderij met blauwe kaas en roodlof en/of chimichurri

 

Hoofdgerecht

Najaarsstoofpotje met Ras el Hanout kruiden en dadels. Een puree van bataat (zoete aardappel) met tamari en ahornsiroop. Eikenbladsalade met balamico sinaasappeldressing. Voor de vegetariërs: gesmoorde kool met witte wijn en sjalotten

Nagerecht

Appeltje uit de oven met amandelspijs, gesuikerde olijven en romig olijfolie-ijs

 

 Voor bij de koffie/thee

Reuzenkoek met pecannoten, hazelnoten en pure chocolade & zeezoutvlokken

Heeft u speciale wensen, allergieën laat dit dan weten, dan kan hier een passend voorstel voor worden gemaakt.

Drankarrangement

Een speciaal gebrouwen witbier voor Laura’s Sabor of een heerlijke wijn uit eigen wijnkelder

In de wijnkelder van Laura’s Sabor tref je een ruim assortiment wijnen aan. En eerlijkheidshalve is de wederhelft van Laura diegene met de wijnkennis en zoekt hij dan ook met zorg de wijnen uit. En bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn geschonken. En soms doen we gek met een appelcider, of een likeurtje.

Aanschuifdiner reserveren

Aanschuifdiner op locatie bij Huiskamerrestaurant Laura’s Sabor in Zeist

Kosten

Aanschuifdiner zes-gangen menu & bijpassend wijnarrangement

€ 69,50 p/p

Reservering plaatsen

Vul het formulier in en laat weten welke met hoeveel personen je wil komen en of er nog specifieke allergie wensen zijn, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.