Laura's Sabor - moestuin | recepten | huiskamerdiner | ontbijtservice
212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-212,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Blog

Volg mijn blogs voor nieuwe recepten of smakelijke tips

  • Zelf ijs maken…ik vind het echt zo gaaf om te doen en wat is het lekker. Eén van mijn toppers is huisgemaakt avocadoijs. Dit recept combineer ik met een tussengerecht va

  • Het werk in de moestuin mag voor mij niet te veel tijd kosten. Dat is een belangrijke voorwaarde, én ik wil dat mijn oogst niet mislukt. Daarom heb ik 3 tips op een rijtje gez

  • Een spoom neutraliseert je smaak en laat je voorgerecht zakken. Het is ook superfeestelijk bij een uitgebreid diner of als welkomstdrankje. Ik vond het leuk om een variant te

  • Dit borrelhapje is een blijvende hit bij elke borrel. Ik serveer het altijd in een bamboeschaaltje met een flinke lepel mango-avocadosalsa. Je kunt het ook in een grote schaal

  • Israël, een land in conflict. Een conflict wat complex is en bijna onoplosbaar lijkt. Zo complex als het politiek gesteld is in het land, zo toegankelijk is Tel Aviv. Een stad

  • Ik vermoed dat ik 9 of 10 jaar oud was. In ieder geval, oud genoeg, om de macrobiotische fase van mijn leven te hebben opgeslagen in mijn geheugen. Het begon bij de achterdeur

  • Voor Laura’s Sabor ben ik op zoek naar een betrokken, flexibele freelancer die mij maandelijks een aantal uren kan ondersteunen met de online business van Laura’s Sabor. Zie j

  • Kom jij ook op vrijdag 15 maart de lente proeven? Laura’s Sabor organiseert een lente aanschuifdiner in Zeist. Je bent welkom vanaf 19.00 om te komen genieten van een ze

  • Mag ik je even voorstellen aan Justine? Het toppertje in de keuken van Laura’s Sabor. Justine is bijna 18 jaar, doet dit jaar eindexamen HAVO en gaat daarna het studentenleven

  • Afgelopen week organiseerde Laura’s Sabor met een groep dames een ijsworkshop & ijsproeverij. We hebben samen drie verschillende ijssoorten gemaakt, waaronder een ci

  • Vandaag was ik samen met Liesbeth van de Oude Kapel (B&B en vergaderlocatie in Driebergen) op locatiebezoek in Abcoude. Wat een prachtige omgeving, wat een inspirerende on

  • Vandaag is onze oudste zoon 4 jaar geworden en daar hoort ‘natuurlijk’ een traktatie bij. Nu heb ik een geweldige zus, met drie zoontjes. Zij is al langere tijd ac