Laura's Sabor - moestuin | recepten | huiskamerdiner | ontbijtservice
212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-212,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Blog

Volg mijn blogs voor nieuwe recepten of smakelijke tips

  • Op zondag 6 oktober vindt de vierde editie van Proef Zeist in de Wijngaard Hoog Beek & Royen plaats, het sfeerrijke decor voor het culinaire evenement van Zeist. En Laura&

  • Voor het zomermenu serveer ik een amuse, waarvan ik het recept graag met je wil delen. Een aantal handelingen kan je eenvoudig vooraf voorbereiden, zodat je de amuse in een ha

  • Ook in de zomer is het heerlijk om een stoofschotel te maken. Voor de aanschuiftafel bij de Landwinkel de Hooierij in de Bilt maakte ik onderstaande stoofschotel met het vlees

  • Zelf ijs maken…ik vind het echt zo gaaf om te doen en wat is het lekker. Eén van mijn toppers is huisgemaakt avocadoijs. Dit recept combineer ik met een tussengerecht va

  • Het werk in de moestuin mag voor mij niet te veel tijd kosten. Dat is een belangrijke voorwaarde, én ik wil dat mijn oogst niet mislukt. Daarom heb ik 3 tips op een rijtje gez

  • Een spoom neutraliseert je smaak en laat je voorgerecht zakken. Het is ook superfeestelijk bij een uitgebreid diner of als welkomstdrankje. Ik vond het leuk om een variant te

  • Dit borrelhapje is een blijvende hit bij elke borrel. Ik serveer het altijd in een bamboeschaaltje met een flinke lepel mango-avocadosalsa. Je kunt het ook in een grote schaal

  • Israël, een land in conflict. Een conflict wat complex is en bijna onoplosbaar lijkt. Zo complex als het politiek gesteld is in het land, zo toegankelijk is Tel Aviv. Een stad

  • Ik vermoed dat ik 9 of 10 jaar oud was. In ieder geval, oud genoeg, om de macrobiotische fase van mijn leven te hebben opgeslagen in mijn geheugen. Het begon bij de achterdeur

  • Voor Laura’s Sabor ben ik op zoek naar een betrokken, flexibele freelancer die mij maandelijks een aantal uren kan ondersteunen met de online business van Laura’s Sabor. Zie j

  • Kom jij ook op vrijdag 15 maart de lente proeven? Laura’s Sabor organiseert een lente aanschuifdiner in Zeist. Je bent welkom vanaf 19.00 om te komen genieten van een ze

  • Mag ik je even voorstellen aan Justine? Het toppertje in de keuken van Laura’s Sabor. Justine is bijna 18 jaar, doet dit jaar eindexamen HAVO en gaat daarna het studentenleven