Laura's Sabor - moestuin | recepten | huiskamerdiner | ontbijtservice
212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-212,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Blog

Volg mijn blogs voor nieuwe recepten of smakelijke tips

  • Dit gerecht is heerlijk als onderdeel van een mezze of als tussengerechtje van een Midden-Oosters menu. Alhoewel het gerecht ook een link heeft met de Italiaanse keuken, eigen

  • Bataat, zoete aardappel: zo lekker. Dit recept heeft echt zo ongelofelijk veel smaak. Eerst ervaar je het zoetige van de ahornsiroop, dan het pittige van de chili en tot slot

  • Dineren op Paleis Soestdijk, wij hebben het gedaan, op uitnodiging van de Maaltuin. En jij kan het ook nog beleven, want er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar.  Het diner vi

  • Eind oktober was ik met mijn liefde in Zuid-Afrika. In het kleine weekje dat we er waren hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk mooie/lekkere plekjes te ontdekken. En da

  • Zoals sommigen van jullie misschien wel weten ben ik helemaal gek van zelf ijs maken. Semifreddo’s vind ik ook een heerlijkheid. Dus hierbij het recept voor de semifredd

  • SterkWater is een bijzondere serie pop-up diners die je kennis laat maken met Nederlands grootste geheim: De Nieuwe Hollandse Waterlinie. SterkWater strijkt neer op vijf forte

  • Dit recept van de bietencake is eenvoudig te maken, superlekker en er zit geen boter of olie in verwerkt. Wel amandelmeel, én dat maakt de cake zo lekker licht. Als Brabantse

  • Ik vermoed dat ik 9 of 10 jaar oud was. In ieder geval, oud genoeg, om de macrobiotische fase van mijn leven te hebben opgeslagen in mijn geheugen. Het begon bij de achterdeur

  • Op zondag 6 oktober vindt de vierde editie van Proef Zeist in de Wijngaard Hoog Beek & Royen plaats, het sfeerrijke decor voor het culinaire evenement van Zeist. En Laura&

  • Voor het zomermenu serveer ik een amuse, waarvan ik het recept graag met je wil delen. Een aantal handelingen kan je eenvoudig vooraf voorbereiden, zodat je de amuse in een ha

  • Ook in de zomer is het heerlijk om een stoofschotel te maken. Voor de aanschuiftafel bij de Landwinkel de Hooierij in de Bilt maakte ik onderstaande stoofschotel met het vlees

  • Zelf ijs maken…ik vind het echt zo gaaf om te doen en wat is het lekker. Eén van mijn toppers is huisgemaakt avocadoijs. Dit recept combineer ik met een tussengerecht va

  • Het werk in de moestuin mag voor mij niet te veel tijd kosten. Dat is een belangrijke voorwaarde, én ik wil dat mijn oogst niet mislukt. Daarom heb ik 3 tips op een rijtje gez

  • Een spoom neutraliseert je smaak en laat je voorgerecht zakken. Het is ook superfeestelijk bij een uitgebreid diner of als welkomstdrankje. Ik vond het leuk om een variant te

  • Dit borrelhapje is een blijvende hit bij elke borrel. Ik serveer het altijd in een bamboeschaaltje met een flinke lepel mango-avocadosalsa. Je kunt het ook in een grote schaal

  • Israël, een land in conflict. Een conflict wat complex is en bijna onoplosbaar lijkt. Zo complex als het politiek gesteld is in het land, zo toegankelijk is Tel Aviv. Een stad

  • Voor Laura’s Sabor ben ik op zoek naar een betrokken, flexibele freelancer die mij maandelijks een aantal uren kan ondersteunen met de online business van Laura’s Sabor. Zie j

  • Kom jij ook op vrijdag 15 maart de lente proeven? Laura’s Sabor organiseert een lente aanschuifdiner in Zeist. Je bent welkom vanaf 19.00 om te komen genieten van een ze

  • Mag ik je even voorstellen aan Justine? Het toppertje in de keuken van Laura’s Sabor. Justine is bijna 18 jaar, doet dit jaar eindexamen HAVO en gaat daarna het studentenleven

  • Afgelopen week organiseerde Laura’s Sabor met een groep dames een ijsworkshop & ijsproeverij. We hebben samen drie verschillende ijssoorten gemaakt, waaronder een ci

  • Vandaag was ik samen met Liesbeth van de Oude Kapel (B&B en vergaderlocatie in Driebergen) op locatiebezoek in Abcoude. Wat een prachtige omgeving, wat een inspirerende on

  • Vandaag is onze oudste zoon 4 jaar geworden en daar hoort ‘natuurlijk’ een traktatie bij. Nu heb ik een geweldige zus, met drie zoontjes. Zij is al langere tijd ac

  • DOP-olijfolie proeven bij een authentiek familiebedrijf, eten bij een **restaurant Don Alfonso. Meer Italiaans, romantisch en culinair kon ik mij niet wensen. We reden langs S

  • Kennen jullie Fight cancer? Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life.

  • Met Romantic Tour van Rocco Vermijs ben ik bij Labyrinth neergestreken, absoluut de beste cocktailbar in Amsterdam. Labyrinth is een soulfood | cocktail | poetry bar aan de Am

  • Gisteren heb ik met mijn vriendin bij Le Jardin In Utrecht gegeten. Wat een geweldig restaurant is dit! Le Jardin zit op de Mariaplaats op het pleintje bij het conservatorium.

  • Ruim twee jaar geleden zijn wij op de Utrechtseweg in Zeist komen wonen. Een heerlijk huis met een gigantische tuin en daarmee dus een potentiële moestuin. In mijn tuintje op

  • Laura’s Sabor is gek op de Italiaanse keuken en heeft hier ook een heerlijk ontbijtje voor. Afhankelijk van het seizoen en inspiratie van Laura’s Sabor worden onderstaande bas

  • Mijn man komt met regelmaat thuis met impulsaankopen (marketeer in de FMCG, dus dat verklaart het een en ander). Van zijn probeersel blauwe hagelslag word ik niet meteen entho