fbpx
Laura's Sabor - moestuin | recepten | huiskamerdiner | ontbijtservice
212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-212,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Blog

Volg mijn blogs voor nieuwe recepten of smakelijke tips

  • Eind oktober was ik met mijn liefde in Zuid-Afrika. In het kleine weekje dat we er waren hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk mooie/lekkere plekjes te ontdekken. En da

  • Zoals sommigen van jullie misschien wel weten ben ik helemaal gek van zelf ijs maken. Semifreddo’s vind ik ook een heerlijkheid. Dus hierbij het recept voor de semifredd

  • SterkWater is een bijzondere serie pop-up diners die je kennis laat maken met Nederlands grootste geheim: De Nieuwe Hollandse Waterlinie. SterkWater strijkt neer op vijf forte

  • Dit recept van de bietencake is eenvoudig te maken, superlekker en er zit geen boter of olie in verwerkt. Wel amandelmeel, én dat maakt de cake zo lekker licht. Als Brabantse

  • Ik vermoed dat ik 9 of 10 jaar oud was. In ieder geval, oud genoeg, om de macrobiotische fase van mijn leven te hebben opgeslagen in mijn geheugen. Het begon bij de achterdeur

  • Op zondag 6 oktober vindt de vierde editie van Proef Zeist in de Wijngaard Hoog Beek & Royen plaats, het sfeerrijke decor voor het culinaire evenement van Zeist. En Laura&

  • Voor het zomermenu serveer ik een amuse, waarvan ik het recept graag met je wil delen. Een aantal handelingen kan je eenvoudig vooraf voorbereiden, zodat je de amuse in een ha

  • Ook in de zomer is het heerlijk om een stoofschotel te maken. Voor de aanschuiftafel bij de Landwinkel de Hooierij in de Bilt maakte ik onderstaande stoofschotel met het vlees

  • Zelf ijs maken…ik vind het echt zo gaaf om te doen en wat is het lekker. Eén van mijn toppers is huisgemaakt avocadoijs. Dit recept combineer ik met een tussengerecht va

  • Het werk in de moestuin mag voor mij niet te veel tijd kosten. Dat is een belangrijke voorwaarde, én ik wil dat mijn oogst niet mislukt. Daarom heb ik 3 tips op een rijtje gez

  • Een spoom neutraliseert je smaak en laat je voorgerecht zakken. Het is ook superfeestelijk bij een uitgebreid diner of als welkomstdrankje. Ik vond het leuk om een variant te

  • Dit borrelhapje is een blijvende hit bij elke borrel. Ik serveer het altijd in een bamboeschaaltje met een flinke lepel mango-avocadosalsa. Je kunt het ook in een grote schaal