Laura's Sabor verzorgt de lekkerste borrels in Zeist en omgeving
1980
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1980,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Borrels

Grazing table: de lekkerste XXL borreltafel

Laura’s Sabor verzorgt aangeklede borrels in Zeist en omgeving

We ontzorgen jou zodat jij alle tijd hebt voor je gasten! We maken een prachtige aangeklede borreltafel met de allerlekkerste hapjes voor jouw gasten.

De borreltafel bestaat uit

De lekkerste kazen, charcuterie, huisgemaakte smeersels, crackers, crudité, vers stokbrood, noten, chocolade en olijven. We serveren er altijd een aantal verrassende hapjes bij, afhankelijk van het seizoen en onze inspiratie. Denk hierbij aan tarte tartin van gekarameliseerde rode ui met tijm en roombrie, gevulde dadels met sinaasappelroomkaas en amandel of pompoencrème met venkel en rucola in een kleine wrap. De gasten gaan deze borreltafel niet snel vergeten!

Wil je meer informatie over een borrel, dan kan je vrijblijvend contact opnemen met Laura’s Sabor

Kosten en drankarrangement

De grazing table kan gereserveerd worden vanaf 30 personen.
De kosten voor de grazing table zijn €26,50 per persoon, je kunt hier zeker drie uur van borrelen. Wil je er graag een soepje bij? Dat kan! De prijs is dan €30,- per persoon.

Bij een borrel, horen lekkere drankjes

Uiteraard kunnen we de grazing table uitbreiden met een dranktafel als aanvulling, zodat jij nergens naar hoeft om te kijken. De kosten voor de dranktafel zijn €17,50 per persoon voor 3 a 4 drankjes per persoon.  Een prachtige champagnekoeler gevuld met ijs houdt de drankjes koel en deze zijn dan eventueel aan te vullen uit eigen ijskast. We berekenen de extra drankjes op basis van nacalculatie.

Met het toevoegen van de dranktafel kan je drie uur lang borrelen met je gasten en onbezorgd genieten van al het lekkers en je gezelschap. De totaalprijs per persoon komt op €44,00 per persoon exclusief transport en parkeerkosten.

In overleg komen we de spullen van de borreltafel de volgende dag ophalen. Wil je liever dat wij de borrel dezelfde avond opruimen, dan rekenen we hiervoor €75,00.

Ervaringen van gasten

Lees hieronder enkele reviews van de gasten van Laura’s Sabor