Bruiloft | Diner | Catering
4594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4594,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Bruiloft

Heerlijk eten voor jullie bruiloft

Jouw bruiloft verzorgd

Wij ontzorgen jouw bruiloft

Zijn jullie op zoek naar een fijne partner die helpt met de culinaire invulling van jullie bruiloft? Dan denken we graag met jullie mee. Laura’s Sabor creëert een hele ontspannen sfeer, met het lekkerste eten en supervriendelijk personeel.

Laura’s Sabor kookt met de seizoenen en maakt kleurrijke bordjes die jouw bruiloft laten schitteren. Wij koken altijd met verse producten, bomvol smaak en verrassend. In een gesprek met jullie, horen we graag jullie wensen en maken we op basis daarvan een voorstel.

Wij maken graag eens kennis!

Benieuwd naar het gezicht achter Laura’s Sabor? Je mag altijd bellen om eens te oriënteren en als we een klik hebben, maken we graag een afspraak om elkaar beter te leren kennen.

Bruiloftdiner | walking diner

In overleg met jullie bepalen we het aantal gangen en maken we een selectie van de meest passende gerechten. Hieronder een voorbeeld van een mogelijk diner.

Vijgencarpaccio met dragonolie, kalamataolijven, pistachenootjes en Parmezaanse kaas

Courgette doperwtensoep met ingelegde gele courgettelinten en basilicum

Caponata (Siciliaans auberginegerecht) met buffelmozzarella en ciabatta

Tagliata met huisgemaakte gedroogde tomaatjes, chimichurri, pijnboompitten en rucola en Parmezaanse kaas

Voor de vegetariërs, gegrilde groene asperges met bovenstaande toppings

Burrata met mandarijnensap, zomersfruit en gekarameliseerde hazelnoten

Petit four van frambozenkruimel

Bruiloftdiner

Wat kan nog meer….

We werken met de beste partners, die jouw event tot in de puntjes stylen en meedenken en we kunnen uiteraard suggesties aandragen voor een geschikte locatie en meedenken over hoe jouw bruiloft helemaal passend is bij jouw wensen.

Taartenbuffet

Wij  vinden het geweldig om uit te pakken met zelfgemaakte taarten. In overleg met jullie bespreken we van welke smaken jullie blij worden en doen we suggesties voor de lekkerste taarten. Een bruidstaart behoort zeker ook tot de mogelijkheden, en anders schakelen we hiervoor onze collega’s in.

Grazing table

Ben je op zoek naar een borrelmoment op je bruiloft? Denk dan een aan een supermooie grote borreltafel. We verzorgen deze tafels vanaf 30 personen, en maken een tafel waar al je gasten zich over zullen verwonderen. Een eetbaar kunstwerk op jouw bruiloft. Meer info over deze borreltafel kan je vinden op de site.