Laura’s Sabor kookt met de seizoenen en maakt kleurrijke bordjes die jouw bruiloft laten schitteren. Wij koken altijd met verse producten, bomvol smaak en verrassend. In een gesprek met jullie, horen we graag jullie wensen en maken we op basis daarvan een voorstel.
Benieuwd naar het gezicht achter Laura’s Sabor? Je mag altijd bellen om eens te oriënteren en als we een klik hebben, maken we graag een afspraak om elkaar beter te leren kennen.
Vijgencarpaccio met dragonolie, kalamataolijven, pistachenootjes en Parmezaanse kaas
Courgette doperwtensoep met ingelegde gele courgettelinten en basilicum
Caponata (Siciliaans auberginegerecht) met buffelmozzarella en ciabatta
Tagliata met huisgemaakte gedroogde tomaatjes, chimichurri, pijnboompitten en rucola en Parmezaanse kaas
Voor de vegetariërs, gegrilde groene asperges met bovenstaande toppings
Burrata met mandarijnensap, zomersfruit en gekarameliseerde hazelnoten
Petit four van frambozenkruimel
We werken met de beste partners, die jouw event tot in de puntjes stylen en meedenken en we kunnen uiteraard suggesties aandragen voor een geschikte locatie en meedenken over hoe jouw bruiloft helemaal passend is bij jouw wensen.
Wij vinden het geweldig om uit te pakken met zelfgemaakte taarten. In overleg met jullie bespreken we van welke smaken jullie blij worden en doen we suggesties voor de lekkerste taarten. Een bruidstaart behoort zeker ook tot de mogelijkheden, en anders schakelen we hiervoor onze collega’s in.
Ben je op zoek naar een borrelmoment op je bruiloft? Denk dan een aan een supermooie grote borreltafel. We verzorgen deze tafels vanaf 30 personen, en maken een tafel waar al je gasten zich over zullen verwonderen. Een eetbaar kunstwerk op jouw bruiloft. Meer info over deze borreltafel kan je vinden op de site.