Date night diner | vrijdag 4 juni | Zeist e.o.
3422
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3422,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Date night diner

Zes gangen thuisdiner

Date night diner

Summer vibes! Deze keer een zes gangen Latino menu

We zijn alweer druk bezig met het ontwikkelen en samenstellen van het nieuwe menu. En we kunnen je verklappen dat dit in Latino style zal zijn. Denk aan heerlijke ceviche of tiradito, verse taco’s en knallende kleuren, groen, rood en groen.

Zodra het menu definitief is krijg je als eerste een mailtje als je je hebt opgegeven voor de voorinschrijving van het date night menu. Met Corona is alles anders en de kunst is om het jezelf toch zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom hebben we een heel kleurrijk diner samengesteld. Laura’s Sabor gelooft, dat je dan ook echt de hele avond moet reserveren, om samen te genieten en om zo je eigen restaurantbezoek te creëren.

Zes-gangen Summer vibe Latino menu

Vrijdag 4 juni verzorgen we een zes-gangen diner voor jullie. We zijn volop aan het proefkoken voor deze nieuwe datum. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het menu? Meld je dan nu aan via onderstaande button en jij krijgt als eerste de mailing, zodat je het date night diner niet mist.

Latino menu | vrijdag 4 juni

Reserveren

Kosten

Zes-gangen menu
€ 49,50 p/p

 

Bijpassende wijn

€13,50 per fles

Betaling gaat per Tikkie

Ophalen of bezorgen

Nadat je reservering is verwerkt krijg je van ons een week voor aanvang het tijdslot voor het ophalen van je diner bij Laura’s Sabor in Zeist. We kunnen voor een meerprijs van €8,50 het diner ook bij je thuis bezorgen, tot 10km van Laura’s Sabor.