Date night diner | Zeist e.o.
3422
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3422,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Date night diner

Zes gangen thuisdiner

Date night diner

Eerstvolgende date night diner: vrijdag 22 april

We konden met de huidige maatregelen geen diners voor gezelschappen verzorgen. De date night diners bleken een ware succesformule. We willen dit dus aan blijven bieden en zo iedereen kennis laten maken met onze nieuwe menu’s. Via deze pagina houden we je graag op de hoogte.

De date nights zijn elke keer een daverend succes. Een zes-gangen menu in de sferen van Laura’s Sabor maar voor zijn tweeën of een intiem groepje bij jou thuis. Wij hebben het diner tot in de puntjes voorbereid en jij hoeft alleen nog maar de laatste hand te leggen aan de gerechten.

Houd mij op de hoogte!

Lijkt het je leuk om eens een date night diner van Laura’s Sabor te ervaren? Meld je dan nu aan via onderstaande link en je bent als eerste op de hoogte.

Date night diner | vrijdag 22 april

Het menu komt medio maart op deze pagina te staan

Om mee te starten

Soep

Tussengerecht

Hoofdgerecht

Nagerecht

Voor bij de koffie/thee

Date night diner

Kosten

Zes-gangen menu
€54,50 p/p

 

Bijpassende wijn

Vanaf €14,50 per fles

Betaling gaat per Tikkie

Ophalen of bezorgen

Nadat je reservering is verwerkt krijg je van ons een week voor aanvang het tijdslot voor het ophalen van je diner bij Laura’s Sabor in Zeist. We kunnen voor een meerprijs van €8,50 het diner ook bij je thuis bezorgen, tot 10km van Laura’s Sabor.