Afhaalpunt Buro Lou
5204
post-template-default,single,single-post,postid-5204,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Afhaalpunt op zaterdag | Buro Lou

Afhaalpunt op zaterdag | Buro Lou

Vanaf zaterdag 14 januari start Buro Lou met de verkoop van de lekkerste producten voor jouw weekend. Bonbon Margo, De Bakkert en Laura’s Sabor verkopen elke zaterdag van 9.00-12.00 vers zuurdesembrood, taarten, bonbons en de lekkerste huisgemaakte smeersels voor bij de borrel.

 

Feestelijke opening op zaterdag 14 januari

We ontvangen je met een heerlijke siroop van Bonbon Margo en je proeft bij Laura’s Sabor een heerlijk hapje – cavalo negro met kastanjechampignons, burrata en een vadouvan boter, met een sneetje brood van De Bakkert -. We schenken goede koffie en het beloofd heel feestelijk te worden. Kom gezellig langs om lekkers en sfeer te proeven! Na de feestelijk start zullen we de eerste weken werken volgens het systeem “we maken genoeg zodat iedereen wat lekkers kan proeven en kopen”. We zijn bezig met een webshop zodat er over een paar weken ook lekkers gereserveerd kan worden.

Wat: Feestelijke opening afhaalpunt
Wanneer: Zaterdag 14 januari
Tijdstip: 9-12 uur
Waar: Buro Lou, Leyenseweg 38, Bilthoven

Blijf op de hoogte van het afhaalpunt en volg ons op Instagram.

 

No Comments

Post A Comment