Gratis kookworkshop | Koken met kinderen
2773
post-template-default,single,single-post,postid-2773,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Gratis kookworkshop voor “Koken met kinderen thuis”

Gratis kookworkshop voor “Koken met kinderen thuis”

Doe jij al mee aan “Koken met kinderen thuis”? Tijdens deze Corona-tijd ontvang je kooklessen in je mailbox, waarbij je samen met je kinderen – jong & oud – op een educatieve, vrolijke manier kan koken. Klik hier voor meer uitleg over de kooklessen van Laura’s Sabor.

 

Hoe maak je kans op deze kookworkshop?

Wij vinden het natuurlijk superleuk om mee te genieten van al deze chef-kokjes. En dat willen we graag belonen. Daarom vragen we aan de ouders om leuke kliekjes vast te leggen tijdens de “Koken met kinderen thuis” kooklessen en deze te delen via Instagram en/of Facebook en daarbij Laura’s Sabor te taggen. En zo maak je kans op een kookworkshop voor je kind(eren) bij Laura’s Sabor in Zeist.

Kookworkshop

We kunnen natuurlijk nog geen datum prikken voor de kookworkshop, want eerst moeten we zeker weten dat we weer bij elkaar mogen komen. Maar, als de Corona tijd voorbij is, kiezen wij wel vijf kinderen uit, met eventueel een broer(tje)of zus(je) die  bij Laura’s Sabor komen koken. Dan gaan we samen de keuken in en iets lekkers bereiden voor de ouders. Dit zal op een weekenddag zijn.

De ouders zijn welkom om bij de Kookworkshop aanwezig te zijn, maar ze mogen ook lekker even de bossen in of het centrum van Utrecht. Als de kinderen lekker hebben gekookt, zijn de ouders welkom voor een heerlijke lunch of diner.

Blijf de kooklessen volgen

Voor nu wensen we jullie heel veel plezier met de kooklessen. Geniet er samen van en we hopen mee te genieten met jullie.
Mocht je nog een leuk idee/suggestie hebben voor een kookles. Dan mag je dit ons laten weten via onze socials of een mailtje sturen naar info@laurasabor.nl.

Ben je nog niet ingeschreven voor koken met kinderen thuis? Meld je dan hier aan.

Lees hier voor meer info over “Koken met kinderen thuis”

 

No Comments

Post A Comment