Proef Zeist in de Wijngaard | zondag 6 oktober | Laura's Sabor
2329
post-template-default,single,single-post,postid-2329,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Proef Zeist in de Wijngaard

Culinair evenement in Zeist

Proef Zeist in de Wijngaard

Op zondag 6 oktober vindt de vierde editie van Proef Zeist in de Wijngaard Hoog Beek & Royen plaats, het sfeerrijke decor voor het culinaire evenement van Zeist. En Laura’s Sabor is dit jaar aanwezig, met heerlijke hapjes van het herfstmenu en het Midden-Oosterse menu.

Proef Zeist in de Wijngaard is een initiatief van een aantal wijnwinkels uit Zeist. En wat is er gaver dan wijn proeven in een wijngaard op de Utrechtse Heuvelrug? Een prachtige omgeving, waar ook nog eens heerlijke wijn wordt gemaakt. Naast al die lekkere wijnen zijn er op zondag 6 oktober ook andere lokale Zeisterse ondernemers aanwezig, zoals bierbrouwers, delicatessenwinkels & cateraars. Dus kom genieten van de lekkerste hapjes en heerlijke drankjes.

Praktische informatie:

Je bent welkom vanaf 13.00-17.00 op de unieke locatie van Wijngaard Hoog Beek & Royen.
Adres: Driebergseweg 1, Zeist
Entree gratis
Meer info over Proef Zeist in de Wijngaard http://proef-zeist.nl/  & op Facebook

Leuke weggever

Als je bij Proef Zeist de hapjes van Laura’s Sabor hebt geproefd, kan je je bij het standje inschrijven voor de nieuwsbrief. En dan ontvang jij de recepturen van de hapjes die je hebt geproefd op zondag 6 oktober. Je kunt je uiteraard ook nu al inschrijven voor de nieuwsbrief en mij na afloop van het evenement een mailtje sturen, dan ontvang je de recepten alsnog.

No Comments

Post A Comment