Koken met kinderen thuis in tijden van Corona
2709
post-template-default,single,single-post,postid-2709,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Uitleg over Koken met kinderen thuis

Uitleg over Koken met kinderen thuis

Vanaf deze week kan je je aanmelden voor de gratis reeks  “KOKEN MET KINDEREN THUIS”.
De kooklessen zijn bedoeld voor jong en oud, om op een speelse wijze te leren over de herkomst van de producten en samen plezier te beleven.

Hoe zien de ‘kooklessen’ eruit?

De komende weken, terwijl we binnen moeten blijven, ontvang je elke week een mail “Koken met kinderen thuis”. Meld je eerst aan en dan ontvang je daarna de eerste kookles. We beginnen de ‘kookles’ met uitleg over de producten die we gaan gebruiken. Afhankelijk van de uitleg van de ouder/verzorger duurt dit 5-10 minuten.

Daarna gaan jullie samen aan de slag:

Handen wassen, schortje aan, producten verzamelen, de keukenbenodigheden klaarzetten. Kinderen willen vaak graag zelf koken en dat is juist zo leuk, jij bent de helpende hand, dus geef ze het gevoel dat zij de Chef Kok zijn.

Soms moet je even wachten omdat een gerecht in de oven gaat, of even moet koelen. Het is leuk om dan wat verder op het thema in te gaan. Laat ze een tekening maken van het gerecht, of geef ze een eigen kookschriftje, waar ze woordjes met de producten kunnen leren. Genoeg leuke dingen te bedenken terwijl je wacht.

Als het wachten voorbij is maak je samen het gerecht af en in de avond of wat maar het meest past bij het gerechtje, geniet je ervan met je gezin.

That’s it! Ben je er klaar voor? PS. We hebben natuurlijk ook aan de ouders gedacht: we zorgen dat er steeds een heerlijk recept voor de ouders klaarstaat, zodat jullie er samen echt wat lekkers van kunnen maken.

Vrijwillige bijdrage

De kooklessen zijn gratis.  In deze tijd kunnen we natuurlijk geen huiskamerdiners verzorgen. Dat vinden we superjammer en dat is als ondernemer ook flink slikken. Meerdere mensen hebben gevraagd hoe ze ons kunnen helpen de komende tijd vandaar dat we een pagina in het leven hebben geroepen met manieren om ons te ondersteunen >> lees meer

Veel plezier!!

Laura's Sabor verzorgt diners bij jou thuis, private dining, kok aan huis

Wil je kans maken op een gratis kookworkshop “Koken met kinderen” lees dan hier wat je daarvoor kan doen!

No Comments

Post A Comment