Zomermenu huiskamerdiner Zeist, Utrecht, de Bilt, kok aan huis
6073
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6073,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Najaarsmenu´s

Bekijk onze verrassende najaarsmenu´s

De najaarsmenu´s van Laura´s Sabor

Laura’s Sabor is gek op de herfst. Daarom bieden we dit najaar verschillende herfstige menu´s aan om van te genieten met jouw gezelschap.

Najaarsmenu

Het najaarsmenu bestaat uit pure, aardse smaken van het najaar. We serveren een zes-gangen menu met bijpassend wijnarrangement. Je wordt ontzorgd van begin tot eind, waarbij we de tafelstyling uit handen nemen en een opgeruimde keuken bij vertrek achterlaten.

We hebben ook een heerlijk Midden-Oosters menu voor deze tijd van het jaar, waarbij je keuze hebt uit meerdere hoofdgerechten om met elkaar te delen.

Nikkei Najaarsmenu

Dit najaarsmenu bestaat uit pure smaken zoals je de Japanse keuken kent, gecombineerd met de spicy touch van de Peruaanse keuken. Een prachtig huwelijk aan smaken op tafel. Laura heeft zelf een half jaar in Perú gewoond en is daar tien jaar geleden wederom voor haar werk geweest, waar zij de dineerde bij de beste restaurants in Lima. Perú heeft een speciaal plekje in haar hart en toen Laura de Nikkei keuken beter leerde kennen werd dit haar nieuwe favoriet.

Midden-Oosters menu

Uitgesproken smaken, prachtige kleuren en een hele ontspannen manier om met elkaar te dineren. De verschillende gangen worden in schalen op tafel gezet en iedereen kan naar hartelust het eigen smaakpalet samenstellen. Een verrassend menu, met nieuwe smaken, zoals sumak, dukkah en zaatar. Dit menu bestaat voornamelijk uit groenten en is echt supergezond.