Aanschuifdiner Lente - vrijdag 15 maart - Laura's Sabor
1751
post-template-default,single,single-post,postid-1751,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Aanschuifdiner Lente – vrijdag 15 maart

Aanschuifdiner Lente – vrijdag 15 maart

Kom jij ook op vrijdag 15 maart de lente proeven?
Laura’s Sabor organiseert een lente aanschuifdiner in Zeist.

Je bent welkom vanaf 19.00 om te komen genieten van een zes-gangen menu met bijpassende wijnen. De komende weken worden de gerechten gefinetuned. Ik kan je alvast verklappen dat deze lente een knipoog heeft naar de Vietnamese & Aziatische keuken. Zo gaan we smaken proeven als zeewier, miso, kokos, steranijs, gember, rijstnoedels en limoen. Het mooie van dit lentemenu is dat dit de smaakmakers zijn, maar niet domineren. Alle gerechten zijn ook makkelijk om te zetten naar een vegetarische variant.

Normaal gesproken reken ik €72 voor het menu en bijpassend wijnarrangement. Voor deze keer reken ik €57,50, omdat jullie als allereersten komen proeven en ik het ook leuk vind om van jullie te horen hoe de gerechten en bijpassende wijnen bevallen.
Het aanschuifdiner gaat door bij een minimum opkomst van 10 personen. Aan de boomstamtafel passen 13 personen.

Interesse: stuur een mailtje naar info@laurasabor.nl

Supergezellig als je wil aanschuiven:)

Culinaire groet,
Laura

 

No Comments

Post A Comment