Justine: keukenprinses bij de huiskamerdiners van Laura's Sabor
1639
post-template-default,single,single-post,postid-1639,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Justine: keukenprinses van Laura’s Sabor

Justine: keukenprinses van Laura’s Sabor

Mag ik je even voorstellen aan Justine? Het toppertje in de keuken van Laura’s Sabor. Justine is bijna 18 jaar, doet dit jaar eindexamen HAVO en gaat daarna het studentenleven in Leiden onveilig maken. Tot die tijd geniet Laura’s Sabor van haar vrolijke verschijning, relaxte alles komt goed mentaliteit. En serieus…met Justine komt het ook allemaal goed. Je vertelt Justine in grote lijnen wat er gedaan moet worden, en binnen no-time heeft ze het geregeld. Op eigen initiatief kijkt ze wanneer het vlees goed is en trancheert ze dit in prachtige plakken. Ondertussen schenkt ze nog even een heerlijk glas wijn uit bij de gasten en heeft ze de afwas al weer gedaan. En daarnaast is ze supergezellig:).

Ik wil op termijn nog meer Justines in de ploeg hebben, om Laura’s Sabor die service, persoonlijke aandacht en topkwaliteit te geven waar Laura’s Sabor voor staat. Dus lijkt het jou wat om mee te helpen bij de huiskamerdiners van Laura’s Sabor? Stuur dan een mailtje naar info@laurasabor.nl of een berichtje/telefoontje naar 06-26785429. Ik ben altijd op zoek naar gemotiveerde meiden/jongens die het leuk vinden om te helpen bij de voorbereidingen in de keuken van Laura’s Sabor en in de bediening/keuken bij de diners.

 

 

I

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment