#Lovelifediner: vier het leven - Laura's Sabor
1329
post-template-default,single,single-post,postid-1329,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

#Lovelifediner: vier het leven

#Lovelifediner: vier het leven

Kennen jullie Fight cancer? Fight cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ laten zij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren zij mensen om in actie te komen en geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Wat een gaaf initiatief! En daar wilden wij voor in actie komen.

Samen met mijn vriendin Kristy, werkzaam voor Right to Play, hadden wij ons ingeschreven om een #Lovelifediner te organiseren. En wonder boven wonder waren wij één van de gelukkige winnaars en werd ons georganiseerde diner voor ons gecaterd. Wat een verrassing om een keer niet zelf te koken, maar ons te laten verwennen met het menu van Trev’s Soep Smullokaal.

Snel hadden we de keuze gemaakt om dit diner met bijzondere mensen te vieren. En daarom hadden we (naast onze mannen) twee andere wereldverbeteraars uitgenodigd. Hilde Bleiswijk, van Namasté Foundation, zij is verantwoordelijk voor het Women Empowerment Project in Nepal en tevens voor het merk TIMI, die prachtige sjaals verkoopt, gemaakt door vrouwen uit Nepal. En Annemieke Tigchelaar, zelfstandig ondernemer van IdeaLists die geweldige projecten aanstuurt en creatief ondersteunt. Deze dames waren samen met ons de ‘winnaars’ van het World of Difference programma in 2010. Voor mij een heel turbulent jaar waar ik afreisde naar Mexico-City voor dance4life en naar Perú, waar ik tien jaar eerder werkzaam was geweest als vrijwilligster. Deze dames bleef ik volgen via social media, maar het was al weer jaren geleden dat we in een setting als deze met elkaar waren geweest. En daarom was deze avond zo ontzettend bijzonder.

Deze avond hadden we zoveel te delen. We waren inmiddels moeder geworden, hadden ons eigen bedrijf opgezet, we waren verhuisd en we waren van eind twintiger, mid-dertigers+ geworden. Ik voelde de gemeenschappelijke deler, die we ook ook in 2010 hadden. Het leven een beetje mooier maken!

Samen met elkaar, voor anderen. Het leven vieren… Het is zo dierbaar!  Organiseer je eigen #lovelifediner en zamel geld in voor kankeronderzoek en vier daarbij het leven.

 

No Comments

Post A Comment