Huiskamerrestaurant Laura's Sabor: huiskamerdiner | private dining
1628
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1628,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

(Huiskamer)diners

Elk seizoen serveren wij een nieuw menu

(Huiskamer)diners

Bij Laura’s Sabor gaat het om ‘social dining’; het delen van smaken, samen genieten, met eten als verbindende factor

Elk seizoen wordt een uitgebreid diner gekookt, de ene keer geïnspireerd op de Italiaanse keuken, dan de Aziatische keuken of die van het Midden-Oosten. Daarnaast verzorgt Laura’s Sabor een bijpassend wijn/drankarrangement met de heerlijkste wijnen uit eigen wijnkelder.

In de woonkeuken worden de gerechten bereid, zoveel mogelijk uit de eigen moestuin. Laura’s Sabor is het Huiskamerrestaurant waar jij je meteen thuis voelt. In de herfst en winter zit je aan een grote boomstamtafel met op de achtergrond sfeervolle muziek en de gaskachel aan. In de lente en zomer kunnen we tussen de fruitbomen genieten van de maaltijd. Als je de sfeer van Laura’s Sabor bij jou thuis wil ervaren, komt Laura als kok aan huis.

Kok aan huis

Volledig verzorgd diner op locatie

Laura’s Sabor komt als kok aan huis een heerlijk seizoensmenu of Midden-Oosters sharing diner voor jouw gezelschap verzorgen. De mise en place wordt door Laura’s Sabor voorbereid en in jouw keuken wordt het diner verder bereid en geserveerd. Je wordt ontzorgd van begin tot eind.

In overleg bekijken we hoe we de aankleding van de tafel verzorgen en op welk tijdstip jij je gasten wil ontvangen. Laura’s Sabor verzorgt ook het wijn/drankarrangement. Aan het einde van de avond heb je een opgeruimde keuken en kan je nog heerlijk doorborrelen met jouw gasten.

Waarom Laura’s Sabor?

Met Laura’s Sabor weet je zeker dat het een onvergetelijke avond wordt. Je wordt ontzorgd van begin tot eind

Huiskamerdiners zijn bijzonder geschikt voor een intieme setting met familie, vrienden, collega’s voor het vieren en beleven van bijzondere momenten. Zoals een verjaardag, samen zijn voor een bijzonder moment (promotie, trouwdag, afscheid van een collega, benefietdiner of gewoon heerlijk samen zijn…). Laura’s Sabor heeft al vele verrassingsdiners verzorgd en wil van jouw bijzondere gelegenheid ook graag een memorabel moment maken.

Huiskamerdiner reserveringsaanvraag

Huiskamerdiner bij jou thuis of op locatie bij Huiskamerrestaurant Laura’s Sabor in Zeist.  Voor gezelschappen vanaf achttien personen.

Kosten

Zes gangen menu naar keuze, inclusief wijnarrangement: vanaf € 94,50 per persoon met minimum van 18 personen

Laura’s Sabor biedt uitsluitend het menu aan met bijpassend wijn /drankarrangement. Indien de wens er is om de wijn zelf te verzorgen, wordt hier een meerprijs voor gerekend. Personeelskosten worden doorberekend aan de opdrachtgever.

Laura’s Sabor kan de tafelstyling tot 20 personen verzorgen, met o.a. prachtig handgemaakt keramiek servies en messing bestek. Bekijk de drie pakketten die we hiervoor hebben samengesteld. Bij grotere gezelschappen wordt het servies ingehuurd.

Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Reservering plaatsen

Vul het formulier in met je voorkeur voor huiskamerdiner bij jou thuis of op locatie bij Laura’s Sabor in Zeist. Als je laat weten welke dag en met hoeveel personen, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.