Huiskamerrestaurant Laura's Sabor: huiskamerdiner | private dining
140
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-140,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Huiskamerrestaurant

Deze herfst serveren wij een verrassend herfstmenu

Huiskamerrestaurant

Bij Huiskamerrestaurant Laura’s Sabor gaat het om ‘social dining’; het delen van smaken, samen genieten, met eten als verbindende factor

Elk seizoen wordt een uitgebreid diner gekookt, geïnspireerd op de Italiaanse keuken of die van het Midden-Oosten. Daarnaast verzorgd Laura’s Sabor een bijpassend wijn/drankarrangement met de heerlijkste wijnen uit eigen wijnkelder.

In de woonkeuken worden de gerechten bereid, zoveel mogelijk uit de eigen moestuin. Laura’s Sabor is het Huiskamerrestaurant waar jij je meteen thuis voelt. In de herfst en winter zit je aan een grote boomstamtafel met op de achtergrond sfeervolle muziek en de gaskachel aan. In de lente en zomer kunnen we tussen de fruitbomen genieten van de maaltijd. Als je de sfeer van Laura’s Sabor bij jou thuis wil ervaren, komt Laura als kok aan huis.

Kok aan huis

Huiskamerdiner bij jou thuis

Laura’s Sabor komt als kok aan huis een heerlijk seizoensmenu of Midden-Oosters sharing diner voor jouw gezelschap verzorgen. De mise en place wordt door Laura’s Sabor voorbereid en in jouw keuken wordt het diner verder bereid en geserveerd. Je wordt ontzorgd van begin tot eind.

In overleg bekijken we hoe we de aankleding van de tafel verzorgen en op welk tijdstip jij je gasten wil ontvangen. Laura’s Sabor verzorgt ook het wijn/drankarrangement. Aan het einde van de avond heb je een opgeruimde keuken en kan je nog heerlijk doorborrelen met jouw gasten.

Waarom Laura’s Sabor?

Met Laura’s Sabor weet je zeker dat het een onvergetelijke avond wordt. Je wordt ontzorgd van begin tot eind

Huiskamerdiners zijn uitermate geschikt voor:

  • Intieme setting met familie, vrienden, collega’s voor het vieren en beleven van bijzondere momenten.
  • Zoals een verjaardag, samen zijn voor een bijzonder moment (promotie, trouwdag, afscheid van een collega, benefietdiner of gewoon heerlijk samen zijn…).
  • Laura’s Sabor heeft al vele verrassingsdiners verzorgd.
  • Vrijgezellen, mogelijkheid om te speechen, voordracht te houden.

Huiskamerdiner reserveringsaanvraag

Huiskamerdiner bij jou thuis of op locatie bij Huiskamerrestaurant Laura’s Sabor in Zeist. In principe voor gezelschappen vanaf tien personen, maar in overleg is veel mogelijk.

Kosten

Seizoensmenu: € 48,50 bij Laura’s Sabor of op locatie
Bijpassend wijnarrangement: € 23,50

Laura’s Sabor biedt uitsluitend het menu aan met bijpassend wijnarrangement. Indien de wens er is om de wijn zelf te verzorgen, wordt hier een meerprijs voor gerekend. Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Reservering plaatsen

Vul het formulier in met je voorkeur voor huiskamerdiner bij jou thuis of op locatie bij Laura’s Sabor in Zeist. Als je laat weten welke dag en met hoeveel personen, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.