Huiskamerrestaurant Laura's Sabor: huiskamerdiner | private dining
6719
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6719,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Kok aan huis

In jouw tuin, huis | in je eigen sfeer

Thuiskok voor jouw privé diner

Hoe fijn is het dat een thuiskok het lekkerste eten komt bereiden bij jouw thuis of bij jouw bedrijf? Laura’s Sabor vindt dit een feestje!

Een besloten feestje in een restaurant vieren voelt toch anders dan dit in je eigen vertrouwde omgeving. Dit kan op kantoor of bij jouw thuis. Je eigen muziekjes selecteren, dansen op de tafel als je zin hebt. Speeches, waarbij je niemand anders stoort. Dit zijn nog maar enkele voordelen van een thuiskok.

Voorgesprek

In het voorgesprek met onze klanten vragen wij altijd naar de gelegenheid van het diner. Wie zitten er aan tafel, kennen mensen elkaar of juist niet. We denken mee over de start van het diner. Wellicht de borrel in het tuinhuis starten, zodat iedereen lekker binnen kan waaien en zich al op zijn/haar gemak voelt. Voor de gastheer/gastvrouw kan dit allemaal bijdragen aan het plezier van de avond. En dat weten wij als geen ander. Of het nu om een 21-diner gaat bij de ouders thuis, een bruiloft of zakelijk diner. Wij spelen in op de behoefte van onze gasten en creëren daarmee een ongedwongen sfeer.

Kok aan huis

Volledig verzorgd diner op locatie

Laura’s Sabor komt als kok aan huis een heerlijk seizoensmenu of Midden-Oosters sharing diner voor jouw gezelschap verzorgen. De mise en place wordt door Laura’s Sabor voorbereid en in jouw keuken wordt het diner verder bereid en geserveerd. Je wordt ontzorgd van begin tot eind.

In overleg bekijken we hoe we de aankleding van de tafel verzorgen en op welk tijdstip jij je gasten wil ontvangen. Laura’s Sabor verzorgt ook het wijn/drankarrangement. Aan het einde van de avond heb je een opgeruimde keuken en kan je nog heerlijk doorborrelen met jouw gasten.

Waarom Laura’s Sabor?

Met Laura’s Sabor weet je zeker dat het een onvergetelijke avond wordt. Je wordt ontzorgd van begin tot eind

Huiskamerdiners zijn bijzonder geschikt voor een intieme setting met familie, vrienden, collega’s voor het vieren en beleven van bijzondere momenten. Zoals een verjaardag, samen zijn voor een bijzonder moment (promotie, trouwdag, afscheid van een collega, benefietdiner of gewoon heerlijk samen zijn…). Laura’s Sabor heeft al vele verrassingsdiners verzorgd en wil van jouw bijzondere gelegenheid ook graag een memorabel moment maken.

Huiskamerdiner reserveringsaanvraag

Huiskamerdiner bij jou thuis of op locatie bij Huiskamerrestaurant Laura’s Sabor in Zeist.  Voor gezelschappen vanaf achttien personen.

Kosten

Zes gangen menu naar keuze, inclusief wijnarrangement: vanaf € 99,50 per persoon met minimum van 18 personen

Laura’s Sabor biedt uitsluitend het menu aan met bijpassend wijn /drankarrangement. Indien de wens er is om de wijn zelf te verzorgen, wordt hier een meerprijs voor gerekend. Personeelskosten worden doorberekend aan de opdrachtgever.

Laura’s Sabor kan de tafelstyling tot 20 personen verzorgen, met o.a. prachtig handgemaakt keramiek servies en messing bestek. Bij grotere gezelschappen wordt het servies ingehuurd.

Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Reservering plaatsen

Vul het formulier in met je voorkeur voor huiskamerdiner bij jou thuis of op locatie bij Laura’s Sabor in Zeist. Als je laat weten welke dag en met hoeveel personen, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.