Geboren derde zoontje | Laura's Sabor
3113
post-template-default,single,single-post,postid-3113,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Hoera: geboren Lode Kick Broer

Hoera: geboren Lode Kick Broer

Op woensdag 23 september is Lode in het Diakonnesenhuis Utrecht geboren. Het kleine ventje lag in stuit en is met een geplande keizersnede gehaald, en, net als zijn oudste broer Jesse, kwam hij om 8.22 op de wereld.

 

Na 2 dagen mochten we naar huis.  Een week lang mochten we genieten van de allerfijnste kraamhulp die je je maar kan bedenken. Heerlijke schone bedden, de lekkerste fruitcocktails, cappuccino op bed met steeds weer een andere lekkernij. En ondertussen was het huis spik en span. Ik voelde mij echt een prinses in mijn eigen huis.

 

Wie kookt er nu dan…

En ergens was het ook wel nodig omdat ik weinig mobiel was. Inmiddels is mijn fysieke leeftijd van 110 jaar afgenomen naar 85 jaar. Het eerste ommetje met Lode is gemaakt en elke avond zit ik lekker aan de bar en zijn de rollen eens omgedraaid. Mijn man achter het fornuis en ik ben de snijfeut. En ik moet zeggen dat we elke avond goddelijk eten en boffen dat er af en toe voor ons wordt gekookt.

 Grote broers Jesse en Timo zijn superlief voor hun broertje. Ik had niet durven hopen dat zij er zo relaxt mee om zouden gaan. Maar goed, dat zijn zeker geen garanties voor de toekomst. Voor nu geniet ik van de voorzichtige kusjes die ze aan Lode geven en hoe trots ze op school hebben getrakteerd. Ze zijn ook zo blij met elkaar en af en toe vliegen ze elkaar in de haren, maar goed dat was zonder Lode ook het geval.

En Laura’s Sabor

In augustus kreeg ik een overdaad aan aanvragen voor september, en in de lijn der verwachting waren deze hoogstwaarschijnlijk weer gecanceld in verband met Corona. Zoals voorspeld zal het nog even rustig blijven met de tweede golf. Dat geeft mij ook de rust om mij te focussen op het gezin en voorzichtig plannetjes te smeden voor 2021. Want dan hopen we natuurlijk dat we weer heel veel mensen blij mogen maken met huiskamerdiners, borrels & lunches. We hebben genoeg leuke dingen in petto.

Stay tuned door je aan te melden voor de nieuwsbrief en/of Laura’s Sabor te volgen via Instagram. De komende maanden nemen we je mee om de smaken van het najaar te beleven via foto’s, recepten en de moestuin.

No Comments

Post A Comment