Lentemenu Laura's Sabor | wij koken een heerlijk diner voor jou thuis
2160
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2160,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Lentemenu

Bekijk ons verrassende lentemenu

Lentemenu

Laura’s Sabor kookt met de seizoenen en zoveel mogelijk uit eigen kas, moestuin en kruidentuin.

Het lentemenu bestaat uit frisse, pure smaken met producten als miso, mango, citroen, gember, steranijs en zeewier. We serveren een menu met een amuse vooraf, vier-gangen en iets lekkers voor bij de koffie/thee. Daarnaast hebben we een heerlijk sharing diner geïnspireerd op de Midden-Oosterse keuken. Het lentemenu duurt t/m juni en daarna gaan we over op het zomermenu.

Lentemenu

Amuse

Groene asperge met radijs, ingelegde komkommer, nori, makreel en wasabidressing

Voorgerecht

Vietnamese Pho, smaakvolle bouillon

Tussengerecht

Gebakken mossselen & coquilles, met misosaus, shitake en yuzuvinaigrette

Hoofdgerecht

Lente, spring rolls! De tafel komt vol te staan met de allerlekkerste ingrediënten voor het vullen van je eigen spring roll.  Zoals beef gemarineerd in citroengras en gemarineerde gamba in soja en sesam, mango, avocado,  wakamé, zeekraal, verse kruiden, pulled pork en heerlijke huisgemaakte sausjes.

Nagerecht

Citroentaartje met chia-zaad, granny smith en munt

Verrassing voor bij de koffie/thee

Heeft u speciale wensen, allergieën laat dit dan weten, dan kan hier een passend voorstel voor worden gemaakt.

Drankarrangement

Een speciaal gebrouwen witbier voor Laura’s Sabor of een heerlijke wijn uit eigen wijnkelder

In de wijnkelder van Laura’s Sabor tref je een ruim assortiment wijnen aan. En eerlijkheidshalve is de wederhelft van Laura diegene met de wijnkennis en zoekt hij dan ook met zorg de wijnen uit. En bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn geschonken. En soms doen we gek met een appelcider, of een likeurtje.

Huiskamerdiner reserveren

Huiskamerdiner bij jou thuis of op locatie bij Huiskamerrestaurant Laura’s Sabor in Zeist

Kosten

Seizoensmenu:  € 49,50 p/p
Bijpassend wijnarrangement: € 24,50 p/p

Laura’s Sabor biedt uitsluitend het menu aan met bijpassend wijn /drankarrangement. Indien de wens er is om de wijn zelf te verzorgen, wordt hier een meerprijs voor gerekend. Personeelskosten worden doorberekend aan de opdrachtgever.

Laura’s Sabor kan het servies tot 18 personen verzorgen, inclusief bestek en wijnglazen. Het servies is gemaakt van handgemaakt keramiek in combinatie met messing bestek. Hier rekenen wij €7,50 per persoon voor. Bij grotere gezelschappen wordt het servies ingehuurd of in overleg aangevuld met servies van jouw locatie.

Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Reservering plaatsen

Vul het formulier in met je voorkeur voor huiskamerdiner bij jou thuis of op locatie van Laura’s Sabor in Zeist. Als je laat weten welke dag en met hoeveel personen, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.