fbpx
Ontbijt & lunchtafel bij Laura's Sabor in Zeist of bij jou op locatie
1900
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1900,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Lunch

Voor speciale momenten in het jaar

Lunch

Laura’s Sabor verzorgt met liefde voor mooie producten een heerlijk aangeklede lunchtafel bij jou thuis, op het werk of op locatie van Laura’s Sabor

Laura’s Sabor maakt de lekkerste lunchtafels voor gezelschappen vanaf 10 personen. Supervers en memorabel!

Huiskamerlunches
De huiskamerlunches kunnen volgens het concept van de diners worden opgezet. Met meerdere gangen, waarbij er uren met elkaar wordt getafeld. Of we maken een heerlijke lunchtafel met huisgemaakte soep, vers brood, kleurrijke salades en mooi assortiment beleg.

De lunchtafel wordt indien gewenst sfeervol ingericht met prachtig servies en verse bloemen.

Huiskamerlunch

Heb je iets bijzonders te vieren, zoals een huwelijk, verhuizing, afscheid van een collega of wil je je ouders eens bedanken voor het vele oppassen , dan kan Laura’s Sabor hier een prachtige ontbijt of lunchttafel voor inrichten.

Laura’s Sabor heeft de mogelijkheid om gezelschappen aan de Utrechtseweg in Zeist te ontvangen. Als het weer het toelaat wordt de tafel tussen de appelbomen gedekt. De lunch kan conform het huiskamerdiner van Laura’s Sabor worden opgezet, dus met meerdere gangen en bijpassend drankarragement. Het is ook mogelijk dat het iets minder uitgebreid is. Hiervoor wordt altijd een passende offerte gemaakt.

De lunch kan worden verzorgd inclusief servies, bestek en glazen tot 16 pers. en voor grotere gezelschappen kan het servies worden ingehuurd. Afhankelijk van het seizoen  de lunch aangepast met seizoensproducten.

Ontbijtje bestellen

Supervers en bijzonder ontbijtje bij jou thuis

Kosten:

Voor de  ontbijtservice rekenen we een prijs van € 32,50 per persoon en te bestellen vanaf 2 personen.*

Voor de ontbijttafel rekenen we een prijs van €26,50 per persoon en te bestellen vanaf 10 personen.*

*Voor de kleintjes kan er voor een kleine meerprijs van €5 extra broodjes en sap worden bijgeleverd.

Ontbijtje bestellen:

Vul het formulier in met je voorkeur voor type ontbijt, dag en tijdstip en eventueel voor wie het is (dan kunnen we er nog een leuk kaartje bijdoen). Let op! Alles wordt versgemaakt en bestellingen bij voorkeur 3 dagen van te voren. Pas als je van ons een bevestiging per mail hebt ontvangen, is je bestelling definitief. Wij laten je dan weten hoe laat we het ontbijt komen klaarzetten/bezorgen. Betaling gaat per factuur.