Bedrijfslunch bij Laura's Sabor in Zeist of bij jou op locatie
1900
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1900,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Lunch

Voor speciale momenten in het jaar

Lunch

Laura’s Sabor verzorgt met liefde voor mooie producten een heerlijk aangeklede lunchtafel bij jou thuis, op het werk of op locatie bij Laura’s Sabor, voor gezelschappen vanaf 10 personen. Supervers en memorabel!

We maken een heerlijke lunchtafel met huisgemaakte soep, vers brood en taarten, kleurrijke salades en mooi assortiment beleg. Heel geschikt voor een bedrijfslunch. De lunchtafel wordt sfeervol aangekleed met prachtig servies en verse bloemen.

Huiskamerlunch | Bedrijfslunch

Soms is het fijn om even in een andere setting te lunchen, niet in de kantine van je werk of in een druk restaurant. Maar in een fijne intieme setting, waar je de aandacht hebt voor elkaar.

Komen jullie bij ons lunchen aan de Utrechtseweg in Zeist? Als het weer het toelaat wordt de tafel tussen de appelbomen gedekt. De lunch wordt verzorgd inclusief servies, bestek en glazen, zo lunchen jullie helemaal in stijl, zoals je gewend bent van Laura’s Sabor.

Lunch reserveren

Supervers en intieme lunch bij Laura’s Sabor, op het werk of bij jou thuis

Kosten:

Voor de lunch rekenen we een prijs van € 36,50 per persoon voor gezelschappen vanaf 10 personen.

Reservering plaatsen

Vul het formulier in met je voorkeur voor huiskamer | bedrijfslunch bij jou thuis of op locatie bij Laura’s Sabor in Zeist (mogelijk op donderdag en vrijdag). Als je laat weten welke dag en met hoeveel personen, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.