Koken, eten bereiden, voor mezelf, mijn gezin en voor vrienden, ik doe het al heel lang, vanaf mijn 10e ongeveer. Van de Hollandsche pot van mijn moeder, naar de Molukse keuken van onze buren, naar de supermoderne kookstijl van mijn schoonouders, naar het ontdekken van mijn eigen stijl.
Naast een aantal corporate banen werkte ik ook mijn ‘zaterdagbaantje’ bij de leukste delicatessenwinkel van Houten. En nu alweer een paar jaar bij Laura’s Sabor. Wat begon als een paar keer proefkoken, menu testen en helpen bij een klus, is uitgegroeid tot volop bezig zijn met koken, organiseren, inkopen, regelen, recepten ontwikkelen en menu’s bedenken. Veel sjouwen ook.
Waar Laura de grote lijnen uitzet, zorg ik dat alles in goede banen wordt geleid. Ik maak de offertes, huur spullen in, heb veel klantcontact, doe de bestellingen bij onze leveranciers en werk de recepten uit. Die veelzijdigheid bij Laura’s Sabor maakt mij heel blij. Ik geniet enorm van een volledige kookdag, waarbij we allen met veel enthousiasme en plezier de lekkerste gerechten bereiden. Daarnaast vind ik het geweldig om op een klus aanwezig te zijn. Veelal ben ik in de keuken te vinden, maar ik vind het net zo leuk om aanspreekpunt op de vloer te zijn en mijn rol als gastvrouw te vervullen. Ik hoop dit werk nog heel lang met veel plezier te doen en kijk uit naar alle opdrachten die gaan volgen.
Voor zowel particulier als zakelijk
Vanaf 18 personen, zes-gangen menu met bijpassend drankarrangement
Indien gewenst met tafelstyling
Inclusief fantastische koks en bediening
Grazing table: dé XXL borreltafel, waar jij gasten het nog lang over zullen hebben
Vanaf 30 personen
Kleurrijke en verrassende borrel voor bedrijfsborrels, bruiloften en andere vieringen