Laura's Sabor - thuiskok voor huiskamerdiners- private dining in Zeist, Utrecht en omgeving
681
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-681,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

Over Laura

Wie is Laura? En wat betekent 'social dining'?

Over Laura…

‘Ik vind het geweldig om voor een intiem gezelschap te koken en een heerlijke avond te verzorgen.  Zo creëer ik verbinding en daar doe ik het voor.’

Samen met mijn man en drie jongens, Jesse, Timo en Lode wonen we aan de Utrechtseweg in Zeist. Rondom ons huis hebben we een paradijsje met fruitbomen, fruitstruiken, een moestuin, een kruidentuin en worden we omringd door lavendelgeuren en zingende vogeltjes. Vanuit hier bereid ik huiskamerlunches, diners, borrels en andere kookactiviteiten voor. Een beetje als Soof… alles onder één dak.

Na mijn master Bedrijfscommunicatie heb ik ruim acht jaar gewerkt als communicatieadviseur in zowel de profit als non-profit sector. Naast dit werk was ik veel bezig met koken, werkte ik bij een cateraar, volgde ik gerenommeerde kooklessen, deed ik zo nu en dan een cateringklus en hielp ik bij kookworkshops. Na een transitiefase, waarbij ik als communicatieadviseur bij een traiteur en kookstudio werkte, zette ik de stap om volledig voor Laura’s Sabor te gaan.

Naast mijn liefde voor koken, lekker eten en in de moestuin werken word ik blij van mensen om me heen! Dit betekent dat ik naast kok ook gastvrouw en sfeermaker ben. En daarom heb ik gekozen om voor intieme gezelschappen te koken, waar altijd verbinding is. Ik vind het een voorrecht om hierbij aanwezig te mogen zijn.

Social dining staat bij Laura’s Sabor centraal. Zet mensen aan een mooi gedekte tafel met kleurrijke gerechten, een lekkere fles wijn en je ziet de glimlach op ieders gezicht verschijnen. Mijn gerechten zie ik als de verbindende factor, omdat mijn gasten smaken kunnen toevoegen en gerechten met elkaar kunnen uitwisselen. Ik zie iedereen ontspannen en oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn. Daar word ik blij van!

Ben je van plan om binnenkort een diner te organiseren, maar geen zin om zelf heel de avond in de keuken te staan? Dan denk ik graag met je mee, zodat jij alle aandacht hebt voor je gasten. Je mag mij altijd bellen, appen of mailen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Culinaire groet, Laura

Mogelijkheden Laura’s Sabor

Huiskamerdiners in Zeist & omgeving:

Voor intieme gezelschappen, zowel particulier als zakelijk
Mogelijk bij locatie Laura’s Sabor of bij jou op locatie.

Lunch en ontbijttafels:

Bijzonder en supervers ontbijt & lunches

Borrel:

Huisgemaakte hapjes, supervers bereid en verder afgemaakt op locatie