Vanuit de kooklocatie in Zeist bereiden wij onze diners voor. Laura is de oprichter van Laura’s Sabor en heeft inmiddels een heerlijk team aan cheffies om zich heen verzameld. We zijn allemaal mega kritisch op de beste ingrediënten, de perfecte bereiding en helemaal op het eindresultaat. Omdat wij zo’n hoge standaard hebben, proef je dit ook terug in onze gerechten. Het vaste team van Laura’s Sabor bestaat uit Laura en Angelique en daarnaast tref je cheffie Inez, Tineke, Sara, Robert en Thijme vaak ook in de keuken of op de vloer aan. Aangevuld met vrolijke verschijningen Suzanne en Anne die af en toe bijspringen en invoegen in ons team.
De basis voor mooie gerechten begint wat ons betreft vaak bij de mooiste producten. Die halen we het liefste bij lokale ondernemers. Door het vertrouwen wat we in onze leveranciers hebben, weten wij dat we altijd met een goede basis beginnen.
De manier waarop je een bordje opmaakt of grotere schalen met eten maakt echt uit. Het heeft te maken met de textuur, kleurpalet en compositie. We hechten daar echt veel waarde aan. Het gaat ons niet om pincettenwerk maar wel om presentatie. Overal waar je aandacht aan geeft schittert mooier op tafel en maakt het daarmee meteen ook lekker.
Wij houden van mensen. Dat is echt een voorwaarde om dit werk met plezier uit te kunnen voeren. Iedereen is anders, maar als je ons erbij haalt dan weet je dat je wordt ontzorgd en dat jij alle aandacht kan geven aan je eigen gasten. We verbinden met jou voordat we de opdracht aannemen, we stellen kritische vragen, denken mee en geven je graag een knuffel bij binnenkomst. Dat klinkt misschien een beetje klef, maar daarmee maken we samen de avond.
Geen diner, grazing lunch table of borrel zonder verrassende componenten. Dit doen we met verrassende smaken, maar ook doordat we het leuk vinden het net even anders te doen. Bij onze aanschuifdiners schuiven zoveel verschillende mensen aan, zodat dit altijd een bijzondere avond wordt. De grazing lunch table is anders dan een lekker broodje, maar prikkelt alle zintuigen waardoor je deze lunch onthoudt, evenals de grazing table borrel.
Zo lang wij mogen blijven verrassen zijn wij blij en maken we jullie ook graag blij.
Voor zowel particulier als zakelijk
Vanaf 18 personen, zes-gangen menu met bijpassend drankarrangement
Indien gewenst met tafelstyling
Inclusief fantastische koks en bediening
Grazing lunch table: dé XXL lunchtafel, waar jij gasten het nog lang over zullen hebben
Vanaf 30 personen
Kleurrijke en verrassend voor een netwerkbijeenkomst, inspiratiesessie, perslunch e.d.
Grazing table: dé XXL borreltafel, waar jij gasten het nog lang over zullen hebben
Vanaf 30 personen
Kleurrijke en verrassende borrel voor bedrijfsborrels, bruiloften en andere vieringen