Ik nodig jullie uit op mijn werkplek bij Lab Lou in Zeist, waar we onze lunches, diners en grazing tables bereiden. We dekken de tafels met mooi servies, kaarsen en bloemetjes en je schuift aan bij je tafelgenoten.
De avond begint om 18.00 met een feestelijk welkomstdrankje – Pisco Sour – en daarna gaan we lekker aan tafel. Deze avond zal je zeker bijblijven met het heerlijke eten, mooie wijnen, fijne mensen aan tafel en de fijne gastvrije setting waarin jij je mag onderdompelen.
Om ongeveer 22.00 u is het diner afgelopen. Je kunt naar huis, maar je kunt ook gezellig nog een uurtje blijven borrelen!
Zeewierchips met spicy mayonaise
Laagjes sushi met gerookte zalm of komkommerlinten
Superzachte Japanse maissoep, subtiele hint met chili-olie
Ceviche Nikkei met visje van het seizoen of met diverse kleuren tomaat
Puurder en lekkerder wordt het niet, met als basis de huisgemaakte leche de tigre van limoen en de Peruaanse peper aji amarillo
Keuze uit zalm of tofu met miso batayaki boter, en heerlijke rijst met huisgemaakte togarashi &
een komkommer salade met verse wakamé
Anko roomijs met incakruim en ingelegde wortellinten.
De aduki bonen (anko) worden voor veel Japanse gerechten gebruikt en zijn fantastisch in combinatie met het roomijs, waar we de inca besjes en pecannoten aan toevoegen voor de Peruaanse touch, dit kruim komt tevens over het ijs en de ingelegde wortellinten geven een mooie bite.
Gekarameliseerde pecannoten
De waarde van dit diner is €150.
We huren de locatie, servies, personeel, muziek en drankjes zijn tijdens het diner inbegrepen.
Omdat we deze diners zo fantastisch gaaf vinden om te organiseren en wat meer laagdrempelig willen we houden hanteren we een speciaal tarief voor de avond
Aanschuifdiner zes-gangen menu & bijpassend wijnarrangement
€ 86,50 p/p
Reserveer je voor 26 april 2024 dan rekenen we het early bird tarief
€ 79,50 p/p
Ben jij er vrijdag 5 juli bij? Reserveer dan via onderstaande button.
Lab Lou, Weteringlaan 1, 3732 HZ De Bilt