Aanschuifdiner - Laura's Sabor
1898
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1898,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Aanschuifdiner

vrijdag 5 juli

Aanschuifdiner | 5 juli

Elk seizoen organiseert Laura’s Sabor een aanschuifdiner.
Een avond met vernieuwde smaken van het seizoensmenu & nieuwe ontmoetingen

Het idee van de aanschuifdiners bij Laura’s Sabor ontstond bij mijn droomplaatje om allemaal verschillende mensen bij elkaar aan tafel te zetten, waarbij eten de verbindende factor is. En tevens als dé kick-off van de start van een nieuw seizoen met een nieuw menu.

Ik nodig jullie uit op mijn werkplek bij Lab Lou in Zeist, waar we onze lunches, diners en grazing tables bereiden. We dekken de tafels met mooi servies, kaarsen en bloemetjes en je schuift aan bij je tafelgenoten.

De avond begint om 18.00 met een feestelijk welkomstdrankje – Pisco Sour – en daarna gaan we lekker aan tafel. Deze avond zal je zeker bijblijven met het heerlijke eten, mooie wijnen, fijne mensen aan tafel en de fijne gastvrije setting waarin jij je mag onderdompelen.

Om ongeveer 22.00 u is het diner afgelopen.  Je kunt naar huis, maar je kunt ook gezellig nog een uurtje blijven borrelen!

Zomeraanschuifdiner | vrijdag 5 juli

De warmte van de zomer, de naderende zomervakantie, zongerijpt fruit en groenten. De zomer is een feest! Ons nieuwe zes gangen zomermenu zit bomvol zon en warmte en het gevoel van nooit meer naar huis. Het menu wat we voor aankomend aanschuifdiner gaan koken is Laura’s favoriet, een prachtige combinatie van de Peruaans, Japanse keuken, genaamd Cocina Nikkei. Laura heeft een bijdrage geleverd aan een dessert voor het kookboek van Katinka Lansink en die ga je deze avond ook proeven.

Aanschuifdiner reserveren

Aanschuifdiner op locatie bij Lab Lou in Zeist

Op tafel

Zeewierchips met spicy mayonaise

Amuse

Laagjes sushi met gerookte zalm of komkommerlinten

Voorgerecht

Superzachte Japanse maissoep, subtiele hint met chili-olie

Tussengerecht

Ceviche Nikkei met visje van het seizoen of met diverse kleuren tomaat
Puurder en lekkerder wordt het niet, met als basis de huisgemaakte leche de tigre van limoen en de Peruaanse peper aji amarillo

Hoofdgerecht

Keuze uit zalm of tofu met miso batayaki boter, en heerlijke rijst met huisgemaakte togarashi &
een komkommer salade met verse wakamé

Dessert

Anko roomijs met incakruim en ingelegde wortellinten.

De aduki bonen (anko) worden voor veel Japanse gerechten gebruikt en zijn fantastisch in combinatie met het roomijs, waar we de inca besjes en pecannoten aan toevoegen voor de Peruaanse touch, dit kruim komt tevens over het ijs en de ingelegde wortellinten geven een mooie bite.

Voor bij de koffie/thee

Gekarameliseerde pecannoten

Kosten

De waarde van dit diner is €150.
We huren de locatie, servies, personeel, muziek en drankjes zijn tijdens het diner inbegrepen.
Omdat we deze diners zo fantastisch gaaf vinden om te organiseren en wat meer laagdrempelig willen we houden hanteren we een speciaal tarief voor de avond

Aanschuifdiner zes-gangen menu & bijpassend wijnarrangement

€ 86,50 p/p

Reservering

Ben jij er vrijdag 5 juli bij? Reserveer dan via onderstaande button.

Locatie:

Lab Lou, Weteringlaan 1, 3732 HZ De Bilt