Aanschuifdiner - Laura's Sabor
1898
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1898,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Aanschuifdiner

zaterdag 16 maart

Aanschuifdiner | 16 maart

Elk seizoen organiseert Laura’s Sabor een aanschuifdiner.
Een avond met vernieuwde smaken van het seizoensmenu & nieuwe ontmoetingen

Het idee van de aanschuifdiners bij Laura’s Sabor ontstond bij mijn droomplaatje om allemaal verschillende mensen bij elkaar aan tafel te zetten, waarbij eten de verbindende factor is. En tevens als dé  kick-off van de start van een nieuw seizoen met een nieuw menu.

Ik nodig jullie nu voor het eerst uit op mijn nieuwe werkplek bij Lab Lou in Zeist, waar we vanaf nu onze lunches, diners en grazing tables kunnen bereiden. In de centrale ruimte dekken we de tafels met mooi servies, kaarsen en bloemetjes en schuif je aan bij je tafelgenoten.

De avond begint om 18.00 en als we het allemaal voor elkaar krijgen worden er ook nog plaatjes gedraaid. Het eerste drankje met lekker hapje krijg je van mij omdat ik zo ontzettend blij ben met mijn nieuwe werkplek. Wees welkom!

We zijn helemaal uitverkocht!
Alle plekken die we hadden, en zelfs nog een beetje meer, zijn razendsnel gereserveerd. Wil je er de volgende keer bij zijn, stuur ons dan een bericht via onderstaande button, dan brengen we je als eerste op de hoogte.

Aanschuifdiner | zaterdag 16 maart

Amuse

Zuurdesembrood, roomboter met gekonfijte knoflook en ingelegde citroen en foccacia

 

Voorgerecht

Sesamkletskop met gegrilde tijgergarnaal, currymayonaise en avocadoballetjes, gemarineerd met hazelnootolie en citroensap

Vega: met gegrilde oesterzwam

 

Tussengerecht

Vitello tonnato, met dungesneden kalfslende, verse tonijn, tonijnmayonaise, cress, ingelegd mosterdzaad, radijs

Vega: Salade van bietjes, zoetzure wortel, geitenkaascrème en mierikswortelyoghurt

 

Hoofdgerecht

Groene asperges met miso beurre blanc, dragon, gerookte amandel en kwarteleitje, krieltjes in de schil met grof zout

 

Nagerecht

Limoenbladijs met bloedsinaasappelmousse, geconfijte citrussliertjes en meringueschots van roze peper

 

 Voor bij de koffie/thee

Frambozen petits fours

Aanschuifdiner reserveren

Aanschuifdiner op locatie bij Lab Lou in Zeist

Kosten

Aanschuifdiner zes-gangen menu & bijpassend wijnarrangement

€ 78,50 p/p

Early Bird!!

Reserveer je voor vrijdag 23 februari 13.00 dan betaal je

€ 72,50 p/p

Reservering

Je kunt helaas niet meer reserveren, we zijn helemaal uitverkocht voor de editie van 16 maart. Wil je er de volgende keer bij zijn, mail ons dan via onderstaande button. We brengen je dan als eerste op de hoogte van het volgende aanschuifdiner.

Locatie:

Lab Lou, Weteringlaan 1, 3732 HZ De Bilt