Aanrader: pop-up restaurant Sterk Water in Utrecht, Abcoude en Houten - Laura's Sabor
2371
post-template-default,single,single-post,postid-2371,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Aanrader: pop-up restaurant Sterk Water in Utrecht, Abcoude en Houten

Aanrader: pop-up restaurant Sterk Water in Utrecht, Abcoude en Houten

SterkWater is een bijzondere serie pop-up diners die je kennis laat maken met Nederlands grootste geheim: De Nieuwe Hollandse Waterlinie. SterkWater strijkt neer op vijf forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In gerechten, verhalen en muziek worden de forten tot leven gewekt.

Als liefhebber van onontdekte plekjes, nieuwe inspiratie en lekker eten, streken wij vorige week zondag (29 september) neer bij pop-up restaurant Sterk Water. Wat een belevenis. Sterk Water is een reizend gezelschap en vertelt het verhaal van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, middels muziek, verhalen en eten. Op de prachtige plek bij Fort Lunet II waren we even in andere sferen.

We gingen lopend naar Fort Lunet II en kregen een welkomstdrankje met jonge jenever, bruisend water, suikersiroop, citroen en jeneverbes en proefden een kanonskogel. Niet persé superlekker, maar wel heel gaaf, helemaal passend bij het verhaal van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het verhaal werd verteld, en serieus veel nieuwe informatie over de geschiedenis van dit Fort en Utrecht gekregen.

In de prachtig ingerichte tent, waar het heerlijk verwarmd was proefden we de lokale gerechten en genoten we van de sfeervolle muziek, en gerechten van omliggende lokale ondernemers. De bediening was heel ontspannen, informeel. Ik ga niet alles verklappen, want je moet hier echt naar toe en dit zelf gaan beleven.

Meer info: www.sterkwater.nl
Foto: Jacob van Rozelaar

In Utrecht is Sterk Water nog tot 20 oktober en er zijn nog kaartjes beschikbaar.

Tag je mij op Instagram als je bent geweest? Ben heel benieuwd

Liever zelf lekker koken? Bekijk hier de heerlijke recepten van Laura´s Sabor 

No Comments

Post A Comment