
Het verhaal van de linzen en mijn macrobiotische trauma
Ik vermoed dat ik 9 of 10 jaar oud was. In ieder geval, oud genoeg,
We zijn gek op nieuwe recepten bedenken. En het liefste duiken we elke week een nieuw restaurant in en maken we het hele jaar door culinaire reizen. Van alles wat we meemaken proberen we jullie mee te nemen. Veel plezier en laat ons zeker weten als je vragen hebt.
Ik vermoed dat ik 9 of 10 jaar oud was. In ieder geval, oud genoeg,
We hebben heel wat recepten getest, maar uiteindelijk is de variant van mijn cheffie Angelique
We houden superveel van groenten en koken daar graag mee, dat is je misschien al
Pompoen en kaneel, ik vind het een gouden combinatie. Het lekkere aan deze variant pompoensoep
Dit is een heerlijk dessert voor de feestdagen. Je kunt het eenvoudig van te voren
Dit is een heerlijk voorgerechtje voor de feestdagen. Je kunt het eenvoudig van te voren
Deze heerlijke soep komt uit Vietnam, en wordt normaal gesproken gegeten als maaltijdsoep, en van
Samen met mijn lieve vriendin, collega Angelique, zijn we in de herfstvakantie naar Normandië gekoerst.
We kunnen er weinig aan doen, miso is gewoon onze favoriete smaakmaker. Nu als ingrediënt
Kom jij helpen met Laura’s Sabor te laten groeien tot het culinaire paradijs van Nederland?
Deze Japanse auberginesalade is echt fantastisch lekker. De combinatie van de miso, soja, limoen, wasabi
Miso beurre blanc, je likt je bordje erbij af! Voor het pre-lente aanschuifdiner was deze
Schrijf je hieronder in om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes van Laura’s Sabor, de lekkerste seizoensrecepten, menu’s en activiteiten zoals aanschuifdiners & culinaire trips