Recepten Archieven - Laura's Sabor
6
archive,category,category-recepten,category-6,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Recepten

Recepten / 11.04.2024

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] Deze Japanse auberginesalade is echt fantastisch lekker. De combinatie van de miso, soja, limoen, wasabi zorgt voor een echte smaakexplosie op je bord. Wij serveren deze salade als tussengerecht van ons Japanse menu en de reacties zijn lovend....

Recepten / 28.03.2024

Miso beurre blanc, je likt je bordje erbij af! Voor het pre-lente aanschuifdiner was deze saus de perfecte begeleider voor bij de gegrilde groene asperges, alle 65 gasten waren razend enthousiast en de vraag om het recept veelvuldig. Geheel passend bij onze filosofie dat eten...

Recepten / 23.12.2023

Ijs maken vind ik echt fantastisch, omdat je eindeloos kan variëren met smaakjes. Nadat ik een chocolade gembercake had gemaakt, vond ik dat dit een tegenhanger nodig had, maar dan wel in hetzelfde smakenpalet, alleen een ander mondgevoel. Het werd het dadel gember ijs. En...

Recepten / 12.04.2021

Deze misosaus is echt goddelijk. En dat kregen we ook terug van de gasten van het date night diner, waarbij de misosaus een van de zes gangen was. En met liefde deel ik dit recept, zodat jullie dit ook thuis kunnen maken.   Ingrediënten Voor de misosaus (4...

Recepten / 28.01.2021

Granola heb je er in wel 100 varianten. De granola met quinoa vind ik wel echt een mooie aanvulling voor het ontbijt. Heel lekker ook in combinatie met de chia pudding op mijn blog.   Ingrediënten 300 gr. quinoa 135 gr.havervlokken 70 gr. zonnebloempitten 1 theelepel kaneel ...

Recepten / 21.01.2021

Koffieliefhebbers opgelet! Deze crème brûlée met koffie is zo lekker, zelfs als je geen koffie addict bent. Het is een puddinkje met koffie karamelsaus, waarbij de karamel niet wordt gebrand. Echt een heerlijkheid, bij een kopje koffie of glaasje Sauternes, dessertwijn. Ramekin vormpjes zijn wel...