Streetfood
5120
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5120,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Streetfood avond – Bao buns in de bajes

vrijdag 27 januari

Streetfood avond

Bao buns in de bajes – vrijdag 27 januari

Kom vrijdag 27 januari naar BuroLou voor de 2e streetfoodavond van Laura’s Sabor. Na het heerlijke broodje Sabich uit Israël, willen we je deze keer verrassen met streetfood uit Korea, bao buns.

Deze buns zijn gestoomde zachte broodjes, wolkjes bijna. Als tegenhanger voor al deze zachtheid vullen we hem (traditioneel) met gekruid buikspek en, helemaal Laura’s Sabor, met royale repen gebakken portobello. Denk daarbij aan allerlei heerlijke garnituren om het feest compleet te maken, kimchi van komkommer, geroosterde pinda’s, een paar flinters bosui, wat koriander en een lekkere schep hoisinsaus.

Je kunt dit overheerlijke broodje bij ons opeten in het cellencomplex, maar je kunt hem ook lekker meenemen voor thuis.

Kosten

Een portie voor één persoon bestaat uit twee bao buns. Je kunt kiezen uit twee bao buns met portobello of 1 met buikspek en 1 met portobello. Een portie kost € 12,50 en is perfect geschikt voor een avondmaaltijd. Je eet je vingers er nog net niet bij op.

Voor de kinderen hebben we een kleinere portie, die bestaat uit 1 bao bun, met portobello of met buikspek. Deze kost € 5,50

Betalen

We vragen je telefoonnummer op het bestelformulier. Dit gebruiken we om je een Tikkie te sturen voor je bestelling. Je ontvangt het Tikkie aan het begin van de week.

Allergieën

Helaas kunnen we geen rekening houden met allergieën deze keer.

Net te laat

Je kunt geen bestelling meer plaatsen voor de streetfoodavond van 27 januari. Wil je weten wat we de volgende keer gaan doen, druk dan op onderstaande button!

Bestellen via mail

Het bestelformulier werkt niet altijd even goed. Is dat bij jou ook het geval, stuur dan een mail naar info@laurasabor.nl

en vermeld daarin je naam en telefoonnummer (voor het tikkie).

Dan je keuze:

  • 1, 2 of 3 portie buns met portobello
  • 1,2 of 3 portie buns met combi buikspek en portobello
    (dus 1 portie bestaat uit twee buns, 1 met portobello, 1 met buikspek)
  • en of je kinderbuns wilt bestellen, dat is 1 bun per portie, naar keuze met portobello of met buikspek

Geef dan door of je bij ons wilt komen eten of hoe laat je wilt komen afhalen. Dit kan vanaf 16.00 u tot 19.00 u. Geef je voorkeurstijdstip op en wij plannen je afhaalmoment in.

Je krijgt van ons een bevestiging van je bestelling via mail.

Waar vind je ons?

Locatie

Laura´s Sabor zit in BuroLou, Leyenseweg 38, Bilthoven.
Onze ingang is een beetje verborgen. Het is een klein oprijlaantje aan de linkerkant van de hoofdingang.

Parkeren

Kom je met de auto, dan kun je parkeren achter BuroLou. Rijd hiervoor langs de brandweerkazerne en sla rechtsaf het parkeerterrein op.
Loop dan terug, het parkeerterrein af, weer langs de brandweerkazerne en sla linksaf naar onze ingang.

Met de fiets of lopend?

Parkeer je fiets op het paadje wat voor BuroLou langs loopt.

Een volgende streetfood avond

Kun je vrijdag de 27e niet, maar ben je benieuwd naar een volgende streetfood avond? Vul dan via de knop hieronder je gegevens in en we houden je op de hoogte.