Naslagwerk brood en granen
3266
post-template-default,single,single-post,postid-3266,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Broodboek oude granen, nieuw brood

Broodboek oude granen, nieuw brood

Mijn overgrootouders uit Brabant hadden een bakkerij. De liefde voor brood en patisserie is van generatie tot generatie doorgegeven. En hoe leuk is het dat mijn oom mee heeft gewerkt aan het boek oude granen, nieuw brood. Het is een uitgebreid naslagwerk en bijzonder inspiratieboek ineen, inclusief 55 broodrecepten.

 

Een boek voor graantelers, molenaars, (thuis) bakkers en broodliefhebbers

 

Het boek neemt je mee in de verschillende processen, de teelt, het maal- en bakproces en het vertelt je hoe graan, teler, molenaar en bakker met elkaar verbonden zijn. Maar ook hele praktische informatie: wat zijn de zogeheten oergranen nou precies, wanneer is een brood echt ‘volkoren’, wanneer is brood gezond en op welke manieren kun je dit maken. Ervaren bakkers doen je 55 geweldige recepten voor nieuw brood aan de hand (waarvan negen glutenarm of glutenvrij).

Fotocredits: Theo Jennissen

Geen zin om te wachten? Dan bestel je toch gewoon.

Je kunt het boek oude granen, nieuw brood via Laura’s Sabor bestellen. Het boek kost €29,95 en als je het via Laura’s Sabor besteld, maak je ook nog eens kans op iets heel moois. Bij elke 50e bestelling krijgt een van de 50 bestellers een tegoedbon voor een aanschuifdiner bij Laura’s Sabor t.w.v. €79,50, te verzilveren in 2021.

Alvast een voorproefje? >> Kijk dan hier voor het inkijkexemplaar.

 

KLIK HIER OM HET BOEK TE BESTELLEN

 

Benieuwd naar een voorproefje? Bij deze: het recept voor een cranberry vruchtenbol

Het boek heeft in totaal 55 recepten, maar speciaal voor de kerst geven we er alvast eentje prijs, een écht kerstrecept: een cranberry vruchtenbol, heerlijk voor bij het kerstontbijt, brunch of lunch, of als tussendoortje. Klik op de foto hieronder om het recept te downloaden

Let op!! Wil je zeker weten dat je het recept op de juiste manier maakt, dan is het raadzaam om het recept via de website van de uitgever te downloaden. Dan krijg je er nog een recept bij en broodbaktips van de experts.


No Comments

Post A Comment