Gezocht en GEVONDEN: online freelancer voor Laura's Sabor - Laura's Sabor
1825
post-template-default,single,single-post,postid-1825,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Gezocht en GEVONDEN: online freelancer voor Laura’s Sabor

Gezocht en GEVONDEN: online freelancer voor Laura’s Sabor

Voor Laura’s Sabor ben ik op zoek naar een betrokken, flexibele freelancer die mij maandelijks een aantal uren kan ondersteunen met de online business van Laura’s Sabor.

Zie jij altijd in één oogopslag waar er verbetering zit bij het bekijken van een website? En gaan je handen jeuken om het online allemaal veel strakker in te richten, zodat de online funnels ook echt voor meer business gaan zorgen? En ben je dan ook nog eens een flexibele freelancer en heb je affiniteit met lekker eten? Dan ben ik op zoek naar jou!

Met mijn communicatie-achtergrond dacht ik het allemaal wel even te kunnen. Het up-to-date houden van mijn website, mijn socials bijwerken. Maar de realiteit is anders, want ik merk dat ik eigenlijk al mijn tijd wil besteden aan de voorkant van Laura’s Sabor. En dat betekent mij bezighouden met koken, gasten verwennen en menu-ontwikkeling. Dus ik heb jouw hulp nodig!

De nadruk komt te liggen op SEO van mijn website, waardoor ik beter zichtbaar wordt op Google en vindbaar ben onder de juiste zoektermen. Ik denk dat dit voor nu belangrijk is, maar jij hebt vast nog meer kennis en ideeën. En daar sta ik helemaal voor open… En nu heb ik een leuk begin gemaakt met Facebook en Instagram…, maar dat kan vast ook beter.

Ik investeer dus graag in jouw expertise, zodat jij Laura’s Sabor weer verder helpt om beter gevonden te worden, en zo te groeien. Onze afstemming, communicatie kan wat mij betreft per mail, app of telefonisch worden besproken. Ik vind het fijn als jij goed bereikbaar bent en snel wijzigingen doorvoert.

Skills

 • Technische kennis van WordPress
  Draaien van updates, nieuwe content/foto’s toevoegen met juiste SEO.
  Suggesties voor verbeteringen e.d. www.laurasabor.nl moet beter vindbaar zijn op Google en ook dienen voor leadgeneratie
 • SEO/SEA kennis
  Jij gaat helpen Laura’s Sabor beter vindbaar te maken onder de juiste zoektermen.
 • Social media, met nadruk op Facebook en Instagram
  Jij helpt mee met het pluggen van content, draaien van advertenties, social media plan e.d
 • Photoshop ervaring
 • Flexibel en voert snel wijzigingen door
 • Communicatief (niet praten in technische taal)
 • Werk uit handen nemen en zelfinitiatief voor verbeteringen voorstellen

Spreekt dit je aan?! Dan weet jij mij vast te online te vinden. En ben benieuwd of dit per mail is: info@laurasabor.nl /of telefonisch/app 06-26785429, FB/IG/LinkedIN of via mijn website mag natuurlijk ook. Dank voor reactie!!

Over Laura’s Sabor

Laura’s Sabor verzorgt huiskamerdiners voor gezelschappen vanaf tien personen. Je wordt ontzorgd van begin tot eind. Als je houdt van verse seizoensproducten, puur, lekker eten met een fijne kok en gastvrouw dan voel je je meteen thuis bij Laura’s Sabor.

No Comments

Post A Comment