Over ons

Laura’s Sabor kookt met liefde en staat voor verrassend eten en persoonlijke aandacht

Eten verbindt! Door echt de tijd te nemen voor elkaar ontstaat nieuwe energie. Wij koken met de seizoenen, met een grote dosis liefde en dit proef je terug. En wij zien jou echt! Met als resultaat, dat wij bij mogen dragen aan een memorabele lunch, borrel of diner.

Over ons

Laura’s Sabor kookt met liefde en staat voor verrassend eten en persoonlijke aandacht

Vanuit onze kooklocatie in Zeist bereiden wij onze lunches, borrels en diners voor. Laura is de oprichter van Laura’s Sabor en heeft inmiddels een professioneel team aan cheffies om zich heen verzameld. Wij zijn allemaal mega kritisch op de beste ingrediënten, de perfecte bereiding, verrassende smaken en helemaal op het eindresultaat. Omdat wij zo’n hoge standaard hebben, proef je dit ook terug in onze gerechten.

Het vaste team van Laura’s Sabor bestaat uit Laura en Angelique en daarnaast tref je cheffieInez, Tineke, Sara, Robert en Thijme. Zij staan in de keuken of op de vloer, tijdens een evenement. Aangevuld met vrolijke verschijningen Suzanne, Anne en Esther die bij grote evenementen bijspringen. Wij kennen elkaar allemaal heel goed en hebben allemaal de Laura’s Sabor mindset. Dit betekent echt oog voor de klant en de gasten.

Wij houden van mensen. Dat is echt een voorwaarde om dit werk met plezier uit te kunnen voeren. Iedereen is anders, maar als je ons erbij haalt dan weet je dat je wordt ontzorgd en dat jij alle aandacht kan geven aan je eigen gasten. We verbinden met jou, voordat we de opdracht aannemen, we stellen kritische vragen, denken mee.

De basis voor mooie gerechten begint wat ons betreft vaak bij de mooiste producten. Die halen we het liefste bij lokale ondernemers. Door het vertrouwen wat we in onze leveranciers hebben, weten wij dat we altijd met een goede basis beginnen.

Geen diner, grazing lunch table of borrel zonder verrassende componenten. Dit doen we met verrassende smaken, maar ook doordat we het leuk vinden het net even anders te doen in presentatie of smaak. Zo lang wij mogen blijven verrassen zijn wij blij en maken we jullie ook graag blij.

De manier waarop je eten presenteert maakt echt uit. Het heeft te maken met textuur, kleurpalet en compositie. Wij hechten daar echt veel waarde aan. Zo spreken we elke zintuig aan en dat draagt bij aan de mooie ervaring van lekker eten.

Over Laura

‘Ik vind het geweldig om voor gezelschappen te koken en bij een evenement aanwezig te zijn.  Zo creëer ik verbinding en daar doe ik het voor.’

Samen met mijn man en drie jongens, Jesse, Timo en Lode wonen we Zeist. Rondom ons huis hebben we een paradijsje met fruitbomen, fruitstruiken, een moestuin, een kruidentuin en worden we omringd door lavendelgeuren en zingende vogeltjes. Vanuit huis ben ik begonnen met Laura’s Sabor. Inmiddels heb ik een geweldige externe kookstudio bij Lab Lou in Zeist, waar we onze lunches, borrels en diners bereiden en ook gasten kunnen ontvangen.

Na mijn master Bedrijfscommunicatie heb ik ruim acht jaar gewerkt als communicatieadviseur in zowel de profit als non-profit sector. Naast dit werk was ik veel bezig met koken, werkte ik bij een cateraar, volgde ik gerenommeerde kooklessen, deed ik zo nu en dan een cateringklus en hielp ik bij kookworkshops. Na een transitiefase, waarbij ik als communicatieadviseur bij een traiteur en kookstudio werkte, zette ik de stap om volledig voor Laura’s Sabor te gaan.

Naast mijn liefde voor koken, lekker eten en in de moestuin werken word ik blij van mensen om me heen! Dit betekent dat ik naast kok ook gastvrouw en sfeermaker ben.  Zo denken wij mee over de tafelstyling, laveren wij mee met speeches, en dragen bij aan de verbinding die tijdens een lunch, borrel of borrel ontstaat.

Ben je van plan om binnenkort een lunch, borrel of diner te organiseren? Dan denk ik graag met je mee, zodat jij alle aandacht hebt voor je gasten. Je mag mij altijd bellen, appen of mailen, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Culinaire groet, Laura

Over Angelique

‘Eten, drinken, koken, het is de rode draad in mijn leven en dat waar ik heel gelukkig van word’

Koken, eten bereiden, voor mezelf, mijn gezin en voor vrienden, ik doe het al heel lang, vanaf mijn 10e ongeveer. Van de Hollandsche pot van mijn moeder, naar de Molukse keuken van onze buren, naar de supermoderne kookstijl van mijn schoonouders, naar het ontdekken van mijn eigen stijl.

Naast een aantal corporate banen werkte ik ook mijn ‘zaterdagbaantje’ bij de leukste delicatessenwinkel van Houten. En nu alweer een paar jaar bij Laura’s Sabor. Wat begon als een paar keer proefkoken, menu testen en helpen bij een klus, is uitgegroeid tot volop bezig zijn met koken, organiseren, inkopen, regelen, recepten ontwikkelen en menu’s bedenken. Veel sjouwen ook.

Waar Laura de grote lijnen uitzet, zorg ik dat alles in goede banen wordt geleid. Ik maak de offertes, huur spullen in, heb veel klantcontact, doe de bestellingen bij onze leveranciers en werk de recepten uit. Die veelzijdigheid bij Laura’s Sabor maakt mij heel blij. Ik geniet enorm van een volledige kookdag, waarbij we met zijn allen met veel enthousiasme en plezier de lekkerste gerechten bereiden. Daarnaast vind ik het geweldig om op een klus aanwezig te zijn. Veelal ben ik in de keuken te vinden, maar ik vind het net zo leuk om aanspreekpunt op de vloer te zijn en mijn rol als gastvrouw te vervullen. Ik hoop dit werk nog heel lang met veel plezier te doen en kijk uit naar alle opdrachten die gaan volgen.

Culinaire groet, Angelique