Bedrijfsdiner - Laura's Sabor
3728
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3728,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Bedrijfsdiner

Samen met collega's genieten

Bedrijfsdiner & borrel

Een avond met collega’s aan tafel zorgt ervoor dat je elkaar even anders spreekt. Perfect als bedruifsuitje, afscheid van een collega of een bijzonder jubileum. Ook in te richten als aangeklede borrel.

Voor Laura’s Sabor is eten de verbindende factor en een manier om met aandacht voor elkaar, te genieten van een lange avond tafelen. Als je op zoek bent met je bedrijf om een in een fijne setting met elkaar te dineren dan kan Laura’s Sabor dit verzorgen. Wij komen dan bij je thuis of zoeken samen naar een passende locatie.

Voor o.a. Friesland Campina, Rabobank, Triodos Bank hebben we een diner bij de manager thuis verzorgd, zowel regionaal als internationaal. Wanneer je het diner liever op een externe locatie organiseert denken we uiteraard graag met je mee. Voor o.a. NIKE,  en CJP hebben we een grote borrel verzorgd voor de ene keer een bedrijfsuitje en de andere keer opening van een nieuw pand. Voor o.a. Karwei hebben we een persontbijt verzorgd.

Menu stellen we in overleg samen, hierbij een voorbeeld

Dit menu kan voor de vegetariërs ook zonder vis & vlees worden bereid.

Amuse

Vegetarische foie gras met pickles, cranberrycompote en geroosterd zuurdesembrood

 

Voorgerecht

Boterzachte paprikasoep met toppings van Zeeuws spek, hangop en kervel

 

Tussengerecht

Gegrilde knolselderij met blauwe kaas en roodlof en/of chimichurri

 

Hoofdgerecht

Najaarsstoofpotje met Ras el Hanout kruiden en dadels. Een puree van bataat (zoete aardappel) met tamari en ahornsiroop. Eikenbladsalade met balamico sinaasappeldressing. Voor de vegetariërs: gesmoorde kool met witte wijn en sjalotten

Nagerecht

Appeltje uit de oven met amandelspijs, gesuikerde olijven en romig olijfolie-ijs

 

 Voor bij de koffie/thee

Reuzenkoek met pecannoten, hazelnoten en pure chocolade & zeezoutvlokken

Heeft u speciale wensen, allergieën laat dit dan weten, dan kan hier een passend voorstel voor worden gemaakt.

Drankarrangement

Een speciaal gebrouwen witbier voor Laura’s Sabor of een heerlijke wijn uit eigen wijnkelder

In de wijnkelder van Laura’s Sabor tref je een ruim assortiment wijnen aan. En eerlijkheidshalve is de wederhelft van Laura diegene met de wijnkennis en zoekt hij dan ook met zorg de wijnen uit. En bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn geschonken. En soms doen we gek met een appelcider, of een likeurtje.

Bedrijfsdiner & borrel reserveren

Aanschuifdiner op locatie bij Huiskamerrestaurant Laura’s Sabor in Zeist

Kosten

Zes gangen menu naar keuze, inclusief wijnarrangement: vanaf € 79,50 per persoon met minimum van 18 personen

Laura’s Sabor biedt uitsluitend het menu aan met bijpassend wijn /drankarrangement. Indien de wens er is om de wijn zelf te verzorgen, wordt hier een meerprijs voor gerekend. Personeelskosten worden doorberekend aan de opdrachtgever.

Laura’s Sabor kan het servies tot 20 personen verzorgen, inclusief bestek en wijnglazen. Het servies is gemaakt van handgemaakt keramiek in combinatie met messing bestek. Hier rekenen wij €8,50 per persoon voor. Bij grotere gezelschappen wordt het servies ingehuurd of in overleg aangevuld met servies van Laura’s Sabor of jouw locatie.

Borrels zijn vanaf 50 personen of bij minimumorderbedrag van €1000. Wij verzorgen naar wens de huisgemaakte hapjes, drank, aankleding en bediening. Voor een indruk van onze borrel kan je het beste de borrelpagina bekijken.

Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Reservering plaatsen

Vul het formulier in en laat weten welke met hoeveel personen je wil komen en of er nog specifieke allergie wensen zijn, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.