Laura's Sabor: kok aan huis| private dining
1628
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1628,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Thuis & tuindiners & zakelijke diners

Elk seizoen serveren wij een nieuw menu

Thuis  & tuindiners & zakelijke diners

Bij Laura’s Sabor gaat het om ‘social dining’; het delen van smaken, samen genieten, met eten als verbindende factor

Elk seizoen ontwikkelen wij een nieuw menu, de ene keer geïnspireerd op de  Mediterrane keuken, dan weer de Latino keuken, Midden-Oosters of Aziatisch. In de loop van de jaren hebben we meerdere mooie menu’s ontwikkeld, waardoor wij zeker weten dat er iets passends voor jou bijzit.

Sabor betekent smaak, en Laura’s Sabor ontwikkelt smaken die verrassen, bij elkaar passen en die zorgen voor kleur, geur en verbinding. Al velen 21-diners, jubilea, bruiloften en grote borrels hebben we afgelopen jaren met liefde en aandacht verzorgd. Samen eten in een ontspannen setting. Het gaat erom om echt de tijd voor elkaar te nemen, – onthaasten, proeven en uitwisselen van gerechten -, staan daarbij centraal.

Kok aan huis

Volledig verzorgd diner op locatie

Laura’s Sabor komt als kok aan huis een heerlijk seizoensmenu of Midden-Oosters sharing diner voor jouw gezelschap verzorgen. De mise en place wordt door Laura’s Sabor voorbereid en in jouw keuken wordt het diner verder bereid en geserveerd. Je wordt ontzorgd van begin tot eind.

In overleg bekijken we hoe we de aankleding van de tafel verzorgen en op welk tijdstip jij je gasten wil ontvangen. Laura’s Sabor verzorgt ook het wijn/drankarrangement. Aan het einde van de avond heb je een opgeruimde keuken en kan je nog heerlijk doorborrelen met jouw gasten.

Waarom Laura’s Sabor?

Met Laura’s Sabor weet je zeker dat het een onvergetelijke avond wordt. Je wordt ontzorgd van begin tot eind

Onze diner zijn bijzonder geschikt voor een bijzondere setting met familie, vrienden, collega’s voor het vieren en beleven van bijzondere momenten. Zoals een verjaardag, samen zijn voor een bijzonder moment (promotie, trouwdag, afscheid van een collega, benefietdiner of gewoon heerlijk samen zijn…). Laura’s Sabor heeft al vele verrassingsdiners verzorgd en wil van jouw bijzondere gelegenheid ook graag een memorabel moment maken.

Informatie en/of reserveringsaanvraag

Kosten

Zes gangen menu naar keuze, inclusief wijnarrangement: vanaf € 97,50 per persoon met minimum van 18 personen

Laura’s Sabor biedt uitsluitend het menu aan met bijpassend wijn /drankarrangement. Indien de wens er is om de wijn zelf te verzorgen, wordt hier een meerprijs voor gerekend. Personeelskosten worden doorberekend aan de opdrachtgever.

Laura’s Sabor kan de tafelstyling tot 20 personen verzorgen, met o.a. prachtig handgemaakt keramiek servies en messing bestek. Bij grotere gezelschappen wordt het servies ingehuurd.

Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Reservering plaatsen

Vul het formulier in met je voorkeur voor diner bij jou thuis of op externe locatie. Als je laat weten welke dag en met hoeveel personen, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.