Zomermenu huiskamerdiner Zeist, Utrecht, de Bilt, kok aan huis
756
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-756,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Zomermenu

Bekijk onze verrassende zomermenu´s

De zomermenu´s van Laura´s Sabor

Laura’s Sabor is gek op de zomer. Daarom bieden we deze zomer 4 verschillende zomerse menu´s aan om van te genieten met jouw gezelschap.

Fusion Zomermenu

Dit Fusion zomermenu bestaat uit mooie kleurrijke ingrediënten, deze keer knallen de kleuren rood en paars eruit. Watermeloen, prachtige vijgen, raddichio, blauwe bessen, het schittert op je bord. We serveren een vier-gangenmenu met een amuse vooraf en iets lekkers voor bij de koffie/thee.

Italiaans Zomermenu

Laat je verrassen met de smaken van het Italiaanse zomermenu. Dit zomermenu bestaat uit Italiaanse gerechten, van klassieke gerechten tot verrassende smaakmakers. We serveren een menu met een uitgebreide anitpasti vooraf, vier-gangen en iets lekkers voor bij de koffie/thee.

Latino Zomermenu

Dit kleurrijke menu gaat je opvrolijken. Prachtige smaken, van pittig naar zuur, verrassend en heerlijk zomers. Dit menu is een culinaire reis door Zuid-Amerika, waarbij je de smaken van Chili, Argentinië, Perú en Brazilië proeft. We koken volgens traditionele recepturen, en uiteraard met de smaakmakers van Laura’s Sabor.

Midden-Oosters menu

Uitgesproken smaken, prachtige kleuren en een hele ontspannen manier om met elkaar te dineren. De verschillende gangen worden in schalen op tafel gezet en iedereen kan naar hartelust het eigen smaakpalet samenstellen. Een verrassend menu, met nieuwe smaken, zoals sumak, dukkah en zaatar. Dit menu bestaat voornamelijk uit groenten en is echt supergezond.