Laura's Sabor - thuiskok voor huiskamerdiners- private dining in Zeist, Utrecht en omgeving
1480
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1480,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Privacy statement

Privacy statement

Laura’s Sabor maakt gebruik van Cookies

 

Natuurlijk zorgen wij goed voor uw gegevens. In ons privacy statement leest u welke rechten u heeft en van welke cookies wij gebruikmaken.

Als u op akkoord klikt, dan gebruiken wij cookies voor analyse-, feedback-, advertentie-, affiliate- en personalisatiedoeleinden. Tevens geeft u toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Wilt u liever minder cookies? Verander dan uw instellingen.

Privacy Statement Laura’s Sabor

 

  • Dit is het Privacy Statement van Laura’s Sabor, gevestigd aan de Utrechtseweg 48H, 3704 HE in Zeist, KvK-nummer 68458002.
  • Laura’s Sabor gaat zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. In dit Privacy Statement staat beschreven Laura’s Sabor dit doet. Door het bezoeken van de website ga je akkoord met de hier vermelde verwerking van jouw persoonsgegevens conform de voorschriften van de Wet bescherming persoonsgegevens.
  • Wat zijn persoonsgegevens?
    Een persoonsgegeven is elk gegeven waarmee jij te identificeren bent. Te denken valt aan jouw naam, adres, woonplaats, geslacht, nationaliteit, geboortedatum, e-mailadres en (mobiele) telefoonnummer.
  • Verwerking persoonsgegevens
    Indien jij de website van Laura’s Sabor bezoekt of gebruik maakt van andere diensten van Laura’s Sabor, verschaf jij persoonsgegevens aan Laura’s Sabor. Zo verwerkt Laura’s Sabor jouw persoonsgegevens in het kader van onze dienstverlening.
  • Daarnaast kan Laura’s Sabor jou telefonisch, per post, e-mail of social media informeren over haar eigen activiteiten, diensten, producten en promotionele acties indien jij Laura’s Sabor hier toestemming voor geeft.
  • Internet en cookies
    De website van Laura’s Sabor maakt gebruik van cookies. Een cookie is een soort pakketje dat in een browser wordt geplaatst en waarin informatie wordt verzameld over instellingen, bezochte websites en aangeklikte onderdelen op websites. Laura’s Sabor maakt gebruik van de volgende cookies:
  • – Algemene cookies – deze zorgen er alleen voor dat jij onze website goed kunt gebruiken. Voor deze cookies hoeven we geen toestemming te vragen.
    – Analytische cookies – deze cookies zorgen ervoor dat wij inzicht krijgen in jouw gedrag op onze website. Voor deze cookies moet alleen toestemming gevraagd worden, wanneer ze niet anoniem zijn. Laura’s Sabor heeft de analytische cookies geanonimiseerd waardoor wij ook hiervoor geen toestemming hoeven te vragen.
  • Beveiliging en bewaartermijn
    Laura’s Sabor gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens die jij aan ons toevertrouwt. Zo zorgt Laura’s Sabor ervoor dat jouw gegevens goed beveiligd zijn, hebben slechts geautoriseerde personen binnen Laura’s Sabor toegang tot jouw gegevens, is met deze personen een geheimhoudingsovereenkomst en een verwerkersovereenkomst gesloten en zijn aangewezen personen verantwoordelijk toe te zien op de naleving van privacywetgeving binnen Laura’s Sabor.

Daarnaast bewaart Laura’s Sabor jouw persoonsgegevens niet langer dan een jaar. De verkregen persoonsgegevens worden maximaal na een jaar definitief verwijderd.

 

Verstrekken van persoonsgegevens aan derde partijen
Laura’s Sabor verstrekt uw persoonsgegevens nooit aan derden, zonder jouw toestemming.

Jouw rechten
Indien jij een overzicht wenst van de persoonsgegevens die Laura’s Sabor van jou verwerkt, dan kan jij je verzoek tot inzage samen met een kopie van een geldig identiteitsbewijs, sturen naar het adres van Laura’s Sabor. Indien jouw gegevens niet blijken te kloppen of jij anderszins bezwaren hebt tegen het verwerken van jouw betreffende persoonsgegevens door Catering en partyservice Laura’s Sabor, kun je Laura’s Sabor verzoeken deze gegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze feitelijk onjuist zijn, onvolledig of niet ter zake dienend zijn, dan wel op andere wijze in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. Je kunt je verzoek sturen naar het adres van Laura’s Sabor.

Wijzigingen in Privacy Statement
Laura’s Sabor behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement te wijzigen. Je wordt verzocht dit Privacy Statement regelmatig te raadplegen zodat jij op de hoogte bent van wijzigingen.

Versie 2018