Tafelstyling - Laura's Sabor
4074
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4074,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Tafelstyling

Laura's Sabor verzorgt met alle liefde de tafelstyling

Tafelstyling

Tot 20 personen verzorgt Laura’s Sabor met alle liefde de tafelstyling.
Wij komen de tafel dekken en kleden deze aan met prachtig servies, glaswerk, linnen servetten, bloemen en kaarsen. Je kunt kiezen uit verschillende opties. Tafellinnen, tafels en stoelen huren we bij een externe partij in

Een mooi diner is het prikkelen van de zintuigen. En dat begint met de aankleding van de tafel. Wanneer je aan een prachtig gedekte tafel mag aanschuiven, dan draagt dit bij aan de feestelijke sfeer. Wij vinden het natuurlijk ook geweldig als onze gerechten op mooie bordjes worden geserveerd. Daarom komen wij met veel plezier de tafel voor je dekken. In overleg huren we tafels, stoelen en linnen in, en de rest kunnen we voor jullie verzorgen tot 20 personen. Ben je met een groter gezelschap dan huren we het servies in.

Tafelstyling

Servies

Het servies is handgemaakt keramiek en elk object is uniek.
Het servies voor een diner van Laura’s Sabor bestaat uit:

  • Soepkommetje
  • Bordje tussengerecht | eventueel een pastabord
  • Bord hoofdgerecht
  • Schaaltjes nagerecht

Afhankelijk van de amuse en de zoetigheid voor bij de koffie/thee kiezen we hiervoor passend servies. Soms is dit een hele grote plank of meerdere planken voor de antipasti en soms zijn het kleine schaaltjes. Dit bekijken we per diner.

 

Glaswerk

Voor een zes-gangen diner kunnen wij het volgende glaswerk meenemen:

  • Champagneglazen
  • Witte wijn glas
  • Rode wijn glas
  • Dessert wijn glas
  • Waterglas
  • Waterkaraffen

 

Linnen

We hebben we mooie linnen Broste servetten met bijpassende messing servetringen. Tafellinnen huren we in bij de een externe partij, in overleg met de klant.

 

Messing bestek

We hebben voor 20 personen messing bestek, wat prachtig kleurt bij het servies. Voor het tussengerecht, soep en dessert hebben we celadon bestek van Cutipol

Bloemen en kaarsen

Een tafel afstylen doe je met bloemen en kaarsen. We zoeken altijd passend bij het seizoen, de setting en het menu de mooiste bloemen uit, die we in vaasjes verspreid op tafel zetten. Daarnaast hebben we drie messing kandelaren, waar zes kaarsen per kandelaar ingaan. Je hebt keuze uit drie kleuren kaarsen van het merk Rustik Lys (oliegroen, staub oud roze en abricot). Indien gewenst kunnen we nog een droogbloem aan de servet toevoegen en kan je zelf een naamkaartje maken en dit met een touwtje aan de bloem bevestigen.

 

 Tafel dekken

We zijn een 1,5 uur voor aanvang van het diner aanwezig, waar we dan 45 minuten tot een uur de tijd nemen om voor jou de tafel te dekken.

Kosten tafelstyling

Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je de tafel wil stylen en daarom hebben we twee tafelstyling opties samengesteld, waaruit je kan kiezen.

Tafelstyling small:

Servies, champagneglas, een wijnglas, waterglas, waterkaraf, messing bestek en linnen servetten en servetringen
Kosten: Vanaf € 14,50 per persoon

Tafelstyling large:

Servies, champagneglas, wit wijnglas,  rood wijnglas, waterglas, waterkaraf, messing bestek, linnen servetten en servetringen, bloemetjes en vaasjes en kaarsen op tafel
Kosten: Vanaf €18,50 per persoon

 

Extra kosten & voorwaarden:

Kosten voor het dekken, stylen van de tafel: €45
Wanneer er iets kapot gaat, dan rekenen wij hiervoor de aanschafkosten.
Wij gaan richting huis, nadat we de zoetigheid voor bij de koffie/thee hebben geserveerd. Vaak zijn jullie dan nog lekker aan het borrelen, en vinden wij het ongezellig om dan het linnen en de glazen weg te halen. Dus als het in de omgeving Zeist is dan mag je wat ons betreft de spullen de volgende dag bij Laura’s Sabor terugbrengen.