Najaarsmenu | Laura's Sabor | Diner op locatie
5938
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5938,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Nikkei najaarsmenu

Bekijk ons heerlijke najaarsmenu | Nikkei: Peruaanse Japanse fusion keuken

Nikkei menu: de Peruaans-Japanse fusionkeuken

Dit menu verrast jou en je gasten, een van de mooist gecombineerde keukens als je het aan Laura’s Sabor vraagt

Dit najaarsmenu bestaat uit pure smaken zoals je de Japanse keuken kent, gecombineerd met de spicy touch van de Peruaanse keuken. Een prachtig huwelijk aan smaken op tafel. Laura heeft zelf een half jaar in Perú gewoond en is daar tien jaar geleden wederom voor haar werk geweest, waar zij de dineerde bij de beste restaurants in Lima. Perú heeft een speciaal plekje in haar hart en toen Laura de Nikkei keuken beter leerde kennen werd dit haar nieuwe favoriet.

Een memorabele avond: jij nodigt je gasten uit en stelt je locatie ter beschikking en wij ontzorgen de gehele avond

We serveren een zes gangenmenu, dit bestaat uit een amuse, soepje, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert  en iets lekkers voor bij de koffie/thee. Een aantal gerechten zijn geïnspireerd op het kookboek “Cocina Nikkei” van Katinka Lansink Dodero. Deze dame is de ambassadeur van de Peruaanse keuken en heeft zich verder verdiept in deze fusionkeuken. Meerdere gastchefs hebben in haar kookboek een bijdrage geleverd met recepten, waarvan Laura’s Sabor de eer had een dessert te ontwikkelen.

 

Fotocredits Sven Benjamins: Uitsnede van recept Anko roomijs met incakruim

Nikkei najaarsmenu

Amuse

Zeewierchips met spicy mayonaise en gebakken oesterzwammen in tempurabeslag

Voorgerecht

Superzachte Japanse maissoep met subtiele hint met chili-olie

Tussengerecht

Ceviche Nikkei

Hoofdgerecht

Chef Koosh Kothari van restaurant Nazka in Amsterdam heeft voor het kookboek “Cocina Nikkei” een fantastisch gerecht ontwikkeld. Toen wij de batayaki boter maakten waren we zo blij dat we deze persé in dit menu wilden opnemen.

Voor dit hoofdgerecht heb je de keuze uit zalm of tofu met rijst batayaki boter en een komkommer salade met verse wakamé

Nagerecht

Anko roomijs met incakruim en ingelegde wortellinten.

De aduki bonen (anko) worden voor veel Japanse gerechten gebruikt en zijn fantastisch in combinatie met het roomijs, waar we de inca besjes en pecannoten aan toevoegen voor de Peruaanse touch, dit kruim komt tevens over het ijs en de ingelegde wortellinten geven een mooie bite.

Verrassing voor bij de koffie/thee

Heeft u speciale wensen, allergieën laat dit dan weten, dan kan hier een passend voorstel voor worden gemaakt

Wijnarrangement

Bij lekker eten horen goede wijnen

In de wijnkelder van Laura’s Sabor tref je een ruim assortiment wijnen aan. En eerlijkheidshalve is de wederhelft van Laura diegene met de wijnkennis en zoekt hij dan ook met zorg de wijnen uit.  We laten ons voor de gerechten ook graag informeren bij Van der Linden in Soest. En bij elk gerecht wordt een bijpassende wijn geschonken. Ook zorgen we voor heerlijke non-alcoholische alternatieven. Bij binnenkomst verwelkomen wij je gasten graag met een welkomstdrankje afgestemd op het menu.

Huiskamerdiner reserveren

Huiskamerdiner bij jou thuis of op externe locatie. Voor gezelschappen vanaf 18 personen.

Kosten

Het menu € 69,50
Bijpassend wijnarrangement: € 24,50

Laura’s Sabor biedt uitsluitend het menu aan met bijpassend wijn /drankarrangement. Indien de wens er is om de wijn zelf te verzorgen, wordt hier een meerprijs voor gerekend. Personeelskosten worden doorberekend aan de opdrachtgever.

Laura’s Sabor kan het servies tot 20 personen verzorgen, inclusief bestek en wijnglazen.  Het servies is gemaakt van handgemaakt keramiek in combinatie met messing bestek. Voor meer info, check de tafelstyling van Laura’s Sabor. Bij grotere gezelschappen wordt het servies ingehuurd of in overleg aangevuld met servies van jouw locatie.

Prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor bedrijven.

Reservering plaatsen

Vul het formulier in met je voorkeur voor huiskamerdiner bij jou thuis of op locatie bij Laura’s Sabor in Zeist. Als je laat weten welke dag en met hoeveel personen, dan geven wij zo snel mogelijk een reactie.