Vijf tips voor het organiseren van de nieuwjaarsborrel - Laura's Sabor
6546
post-template-default,single,single-post,postid-6546,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Vijf tips voor het organiseren van de nieuwjaarsborrel

Vijf tips voor het organiseren van de nieuwjaarsborrel

Organiseer jij dit jaar de nieuwjaarsborrel? Waar begin je…en hoe selecteer je een cateraar?  Hierbij wat tips! Kan jij lekker snel aan de borrel:)

 

 1. Ga voor de lokale cateraar

Hoe leuk is het, dat je in je zoektocht naar een lokale cateraar, onverwachts dat tentje op de hoek spot? Vaak scheelt het ook in de kosten, minder reistijd, minder personeelskosten. Daarnaast is het ook gewoon de meest duurzame oplossing. En draagt je nieuwjaarsborrel nog bij aan een leuk nieuw contact bij jou in de buurt.

2. Kies voor kwaliteit

Stel je voor, dat jij op de borrel wordt geprezen, omdat alles zo ongelofelijk lekker smaakt?! Mensen kunnen het echt waarderen als ze mooie producten proeven, die met zorg en aandacht zijn bereid. Al denk je soms dat dit de duurste keuze is, het zal je nog verbazen. Een kwalitatieve cateraar geeft liefde aan de borrelhapjes, zorgt dat de producten passen bij het seizoen en dat ze versgemaakt zijn. Dit verschil proef je echt en hoeft niet eens altijd de meest kostbare optie voor jouw nieuwjaarsborrel te zijn.

3. Laat je verrassen

Er wordt over de nieuwjaarsborrel nog weken nagepraat. Dat kan door smaak, maar zeker ook door beleving. Kijk in hoeverre er ook service bij de borrel wordt geboden, door de aankleding, personeel of presentatie. Iedereen is visueel ingesteld en als het oog blij wordt van de presentatie draagt dit allemaal bij aan het succes van de nieuwjaarsborrel.

4. Ben duidelijk wat je wil

Klinkt als een open deur? Toch echt handig! Als jij weet voor hoeveel personen je de borrel organiseert, wat de locatie is, de dag, het tijdstip, beschikbaar budget dan kan je veel gerichter zoeken. Er zullen cateraars op voorhand afvallen, die je anders toch had benaderd. En de cateraar kan snel een gericht antwoord geven op al jouw wensen, zodat je sneller een keuze kan maken.

5. Wederzijdse klik

Het is fijn om een wederzijdse klik te voelen tussen jou en de cateraar. Als jij durft te vertrouwen op de expertise van diegene die je borrel organiseert, dan kan je het ook meer loslaten en samen met je collega’s proosten op het nieuwe jaar. Vaak ervaar je die klik al in een eerste contact van een mailtje of telefoontje. Durf daar op te vertrouwen!

Laura’s Sabor verzorgt in 2024 ook nieuwjaarsborrels en dit is altijd een grazing table, XXL borreltafel, uit te breiden met drinking table en/of zoete tafel. Op de site kan je meer info vinden:

No Comments

Post A Comment