Een plek vol inspiratie - Laura's Sabor
1484
post-template-default,single,single-post,postid-1484,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Een plek vol inspiratie

Een plek vol inspiratie

Vandaag was ik samen met Liesbeth van de Oude Kapel (B&B en vergaderlocatie in Driebergen) op locatiebezoek in Abcoude. Wat een prachtige omgeving, wat een inspirerende ondernemers en wat een heerlijke vergaderlocatie, hotel, restaurant, B&B! Mijn hart maakte een vreugdedansje.

Zoals ik al eerder vertelde staat er een mooie samenwerking aan te komen. Liesbeth en ik gaan namelijk samen ondernemen met ieder de focus op het eigen bedrijf. Laura’s Sabor gaat culinaire invulling geven aan de nieuw te openen locatie van de Oude Kapel in Driebergen. Daarover later meer…

We begonnen bij de Witte Dame in Abcoude. Dit is een oud stationsgebouw geweest en in 2015 omgetoverd tot een Boutique Hotel. Hier werken mensen met passie, die oog hebben voor de gasten en waar met veel smaak invulling is gegeven aan het interieur. Overal waar je om heen kijkt zijn oude details van het stationsgebouw in ere hersteld, wat een licht, wat een sfeer. De tafels staan vol verse bloemen en ook al was het een druilerige dag, het voelde zonnig binnen. De Witte Dame heeft tien kamers, een mooi restaurant en een vergaderlocatie. Een heerlijke plek voor het bedrijfsleven, maar net zo goed voor buurtbewoners.

Nadat we hier al behoorlijk van onder de indruk waren wilden we ook nog even binnengluren bij Villa Oldenhoff. En daar werden we op het erf tegemoet gelopen door twee trouwe honden en de eigenaar van het erf. Die eigenaar is Han, geboren op deze bijzondere plek en mede-ondernemer van de Witte Dame en van Villa Oldenhoff. We kregen een heerlijke kop koffie en een rondleiding langs de paardenstallen, de B&B, het privéhuis en de keuken. In de keuken staat Simon van Xiom en hij is op een bijzondere wijze onderdeel geworden van de Villa en de Witte Dame. De ontmoeting met Han vond plaats op de dag van zijn huwelijk en al snel werd duidelijk dat de twee een klik hadden en dat Simon de juiste man was om culinair invulling te geven aan deze locatie.

Deze twee plekken hebben ons geïnspireerd in vele opzichten. Passie en enthousiasme zijn twee belangrijke elementen voor het ondernemerschap. Maar, ook doorzettingsvermogen, lef en smaak. Wij gaan weer verder invulling geven aan onze samenwerking.

Kijk gerust eens op de site van Boutique hotel de Witte Dame,  B&B Villa Oldenhoff en Xiom (food & events) en gluur even binnen bij deze bijzondere ondernemers. Ik weet zeker dat we elkaar weer snel tegenkomen.

Culinaire groet,

Laura

No Comments

Post A Comment