Gezocht: versterking - Laura's Sabor
7239
post-template-default,single,single-post,postid-7239,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Gezocht: versterking

Gezocht: versterking

Kom jij helpen met Laura’s Sabor te laten groeien tot het culinaire paradijs van Nederland?

Het is fantastisch dat Laura’s Sabor groeit en onze droom is toe te werken naar een culinair paradijs waar iedereen minimaal een keer in zijn leven naartoe wil gaan. We krijgen de opdrachten die ons passen, we hebben een geweldige werkplek en veel liefde voor ons werk. De afgelopen maanden stonden in het teken van het inrichten van mijn nieuwe werkplek, procedures uitwerken, om daarmee het werk meer te standaardiseren.

Ik merk dat ik soms meer AAN mijn bedrijf dan IN mijn bedrijf werk. Dit werk doe ik, omdat ik van bijzondere smaakcombinaties houd – en dit verveelt nooit -. Het liefste duik ik de hele dag in kookboeken, mijn moestuin en zou ik dagen bezig willen zijn met testkoken.

Alleen de waan van de dag vraagt om telefoontjes met klanten, offertes maken, administratie, opruimen, bestellingen ophalen, naar de glasbak rijden, schoonmaken, roosters maken, personeel regelen, nieuwsbrieven schrijven, socials bijhouden, klantenbestand updaten, blogs schrijven en ga zo maar door. Hoort er allemaal bij, maar liever iets minder van dit alles.

Dus ik zoek iemand die mij 4 uur per week kan helpen en mega effectief is. Ik heb behoefte aan die persoon, die ik het maar een keer hoef uit te leggen, én die werk ziet en snapt. In jouw rol kan je regelwerk overnemen waar wij nu veel tijd aan besteden om een klus van A tot Z goed te laten verlopen. Het zou zomaar kunnen dat die 4 uur mij zoveel opleveren, zodat je na een tijdje je rol binnen Laura’s Sabor kan uitbouwen. Het is een begin, maar ik denk dat dit mij onwijs gaat helpen om meer focus te krijgen.

Laat mij weten als jij diegene bent of kent, die deze rol, met veel plezier kan vervullen. Ik kijk er nu al naar uit om je te ontmoeten! Meer info over Laura’s Sabor en deze rol, superleuk als je contact met mij opneemt.

Liefs Laura

No Comments

Post A Comment