Beste cocktailbar in Amsterdam | bijzonder concept
1314
post-template-default,single,single-post,postid-1314,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.3,vc_responsive
 

Beste cocktails drink je bij Labyrinth in Amsterdam

Beste Cocktailbar in Amsterdam

Beste cocktails drink je bij Labyrinth in Amsterdam

Met Romantic Tour van Rocco Vermijs ben ik bij Labyrinth neergestreken, absoluut de beste cocktailbar in Amsterdam. Labyrinth is een soulfood | cocktail | poetry bar aan de Amstelveenseweg in Amsterdam, op steenworp afstand van het Vondelpark. Een plek met een verhaal… Sam en Lincie runnen samen deze gave hotspot sinds eind 2016 en hebben een bijzonder concept neergezet. Zij brengen mensen samen door middel van eten en drinken, verhalen en poëzie. Een cocktailbar met diepgang!

Sam is één van de beste cocktailmakers van Nederland en heeft het maken van cocktails verheven tot een ware kunstvorm. En dat hebben we mogen proeven…wat een geweldige smaakcombinatie. Zo hadden we een cocktail met whisky, artisjoklikeur, soda van jus d’orange, citroenblaadjes en nog een aantal heerlijke ingrediënten die deze cocktail tot een ware explosie in de mond maakte.  Alleen al voor deze ervaring is een bezoek aan Labyrinth de moeite waard. De gerechten op de kaart zijn een melting pot van global soul food met gerechten uit Amerika, Caribbean en West Afrika, oftewel gerechten uit moeders Internationale keuken.

Daarnaast organiseert Labyrinth bijna wekelijks inspirerende avonden waarbij storytelling, poetry, spoken word centraal staan. Tijdens deze avonden delen artiesten hun creatieve inzichten met het publiek. Elke maandag is er een open MIC avond, waar iedereen zijn/haar creativiteit kan delen. Klinkt goed toch!

No Comments

Post A Comment